İlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’in 6 Muhtarı Cumhurbaşkanı’nın Misafiri Oldu

Balıkesir'in 6 muhtarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın misafiri olarak 53. Muhtarlar Toplantısı için Ankara'ya gitti. Muhtarlar AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'i de ziyaret etti. 

Balıkesir’in 6 Muhtarı Cumhurbaşkanı’nın Misafiri Oldu

Balikesirin 6 Muhtari Cumhurbaskaninin Misafiri Oldu 1
Balıkesir’In 6 Muhtarı Cumhurbaşkanı’Nın Misafiri Oldu

Muhtarlar Toplantısına Katıldılar

Balıkesir’de görev yapan Köylü köyü Mahalle Muhtarı Aytekin Yıldız, Orhanlı Mahalle Muhtarı Halis Cemal Albayrak, Karabeyler Mahalle Muhtarı İsa Gövenç, Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz,  2. Gündoğan Mahallesi Muhtarımız Nihat Emer ve  Sahil Mahalle Muhtarımız Semra Baycan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olarak 53. Muhtarlar Toplantısı için Ankara’ya gitti.

Balikesirin 6 Muhtari Cumhurbaskaninin Misafiri Oldu 2

AK Parti’li Canbey’den Muhtarlara Teşekkür

Milletvekili Canbey ziyaret anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Canbey paylaşıma “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olan Balıkesirli muhtarlarımız;  Köylü köyü Mahalle Muhtarımız Aytekin Yıldız’ı  Orhanlı Mahalle Muhtarımız Halis Cemal Albayrak’ı  Karabeyler Mahalle Muhtarımız İsa Gövenç’i  Aygören Mahalle Muhtarımız Kemal Temiz’i  2. Gündoğan Mahallesi Muhtarımız Nihat Emer’i  Sahil Mahalle Muhtarımız Semra Baycan’ı Gazi meclisimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz.” notunu düştü.

Haber: Elif Şahin

Kaymakam Memiş Muhtarlarla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu