Gündemİlçe Haberleri

Müjde! Gömeç Doğalgaza Kavuşuyor

Müjde! Gömeç Doğalgaza Kavuşuyor

 

AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu, Gömeçlilere müjdeyi verdi. Gömeç Ramazan Bayramı öncesi doğalgaza kavuşuyor.

 

Mujde Gomec Dogalgaza Kavusuyor 3 Tr

 

Uslu “Gömeç’imizde Doğalgaz Kullanılmaya Başlayacaktır”

Balıkesir’in ilçeleri bir bir doğalgaz enerjisine kavuşuyor. Gömeç’te de yüzde 70 oranında tamamlanan çalışmalar ile çok kısa bir süre içerisinde vatandaşlar doğalgaz kullanmaya başlayabilecekler. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu:

“Şu ana kadar 25 kilometrelik ana hat boruların yanı sıra 19 barlık, 2 buçuk kilometreye ulaşan çelik ana taşıyıcısına ait tesislerin montaj çalışmaları tamamlandı. Geldiğimiz noktada şu an gaz verilmeye hazır durumda. Allah nasip ederse halkımıza verdiğimiz sözü tutarak Ramazan Bayramı öncesinde Gömeç’imizde doğalgaz kullanılmaya başlayacaktır” dedi.

 

Mujde Gomec Dogalgaza Kavusuyor 5 Tr

 

Uslu “Siyasi Rakiplerimiz İse Bizi İzlemeye Devam Etsin”

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından 7 yıl içerisinde tamamlanması planlanan yatırımlar hız kazandı. BOTAŞ tarafından verilen gaz AKSA firmasının hat çalışmalarıyla vatandaşlara ulaşacak. Resmikabulleri de tamamlandıktan sonra Gömeçliler doğalgaza kavuşacak. Gömeçlilerin kısa süre içerisinde doğalgaza kavuşacağı müjdesini veren Uslu:

“Normal şartlarda abone olunarak monte edilecek kutuların müteahhit firma tarafından EPDK’nın talimatıyla ilçede konutlara doğalgaz toplu bir şekilde bağlanacaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilçemizin hizmetkârı olarak çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Millet İttifakı seçim çalışmalarıyla uğraşırken biz ise AK Parti olarak milletimize hizmet vermeye devam ediyor. Bu düşünce de daha yaşanılabilir bir Gömeç’i inşa etmeye yönelik çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Çünkü Gömeç’imiz her şeyin en iyisine layık olan halkımıza doğalgaz hayırlı ve uğurlu olsun. Siyasi rakiplerimiz ise bizi izlemeye devam etsin” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu