Gündemİlçe HaberleriSpor

Balkes’te Can Cangök Dönemi

Balkes’te Can Cangök Dönemi

 

TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Uğur Balcıoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Can Cangök geldi. Can Cangök, kırmızı-beyazlılarda sezon başından beri sportif direktörlük görevi yaptı.

 

Balkeste Can Cangok Donemi 1

 

Ankara Demirspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından kötü gidişatın faturasını Uğur Balcıoğlu’na kesen Balıkesirspor’da antrenörlük koltuğuna Can Cangök’ün getirildiği açıklandı. Kırmızı-beyazlılarda sezon başından beri sportif direktörlük görevini yürüten Can Cangök ile sağlanan anlaşmayı ise şu şekilde açıkladılar:

“Kulübümüzün teknik direktörlük görevine Can Cangök getirilmiştir. Sezon başından bu yana sportif direktörlük görevini üstlenen Can Cangök’e yeni görevinde başarılar dileriz.”

 

Camianın Yakından Tanıdığı İsim

Balıkesirspor’un teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Can Cangök ile yapılan anlaşma taraftarlarda memnuniyet yarattı. Camianın yakından tanıdığı isimlerden biri olan Cangök, 2016/2017, 2017/2018 sezonlarında da kırmızı-beyazlıların teknik adamlığını yapmıştı. Toplamda 47 maçta takımın başında yer alan tecrübeli teknik direktör, 15 galibiyet 16 beraberlik ve 16 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

 

Balkeste Can Cangok Donemi1 Tr

 

10 Kolikler’den Kocaeli Maçına Davet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. Hafta müsabakasında evinde Kocaelispor’u ağırlayacak Balıkesirspor’da çalışmalar sürerken, taraftar grubu 10 Kolikler de maça davet paylaşımı yaptı. Kritik karşılaşmaya Balıkesirlileri tribüne davet eden 10 Kolikler’den şu açıklama geldi;

“Bizler Balıkesirspor’un arkasında konumu ne olursa olsun her zaman destekçisiyiz. Destek olmaya devam edeceğiz. Malum, şanlı Balıkesirsporumuzun uzun sürelerdir sıkıntıyla, sorunlar içerisinde savaşıyor. Amatörden aldığımız kulübü şanla, şerefle, maziyle dolu seneler içerisinde Süper Lig’e taşıdık. Yağmur çamur demeden koşturduk, koşturmaya devam edeceğiz. Şimdi sıra bizlerde. Her zaman olduğu gibi bu senede takımımızı koşulsuz şartsız ne olursa olsun desteklemeye devam edeceğiz. Küslükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp tek çatı altında tek yürek olup şanlı Balıkesirsporumuzu layık olduğu konuma getireceğiz. Balıkesirliyim, Balıkesirsporluyum diyen herkesi bu sene tek çatı altında olmaya çağırıyoruz. Zaman köstek değil, destek olma zamanı. Kocaeli maçında herkes stada!”

Kocaelispor karşılaşması önce deplasman biletlerinin tamamının satıldığı bilgisi geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu