TeknolojiDünyadan Haberler

Musk ile Zuckerberg Kafes Dövüşü Yapacak

Eski adı Twitter olan X mikro blog platformunun sahibi Elon Musk ile Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in kafes dövüşü yapacak iddiaları vardı. Ayrıca Yapıp yapmayacakları da uzun süredir merak konusu oldu.

 

Musk ile Zuckerberg Kafes Dövüşü Yapacak… Beklenen açıklama sonunda geldi. Musk, Zuckerberg ile kafes dövüşü yapacaklarını ve X platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacağını belirtti. Ayrıca, gelirin de gaziler derneğine bağışlanacağını ifade etti.

Musk Ile Zuckerberg Kafes Dövüşü Yapacak

Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları “kafes dövüşünün” X platformu üzerinden canlı yayımlayacağını ve gelirini gaziler derneğine bağışlayacağını duyurdu.

“DÖVÜŞ X ÜZERİNDEN CANLI YAYIN OLACAK”

Musk, X platformundan açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, “Zuck ve Musk’ın dövüşü, X üzerinden canlı yayın olacak. Elde edilen tüm gelir, gaziler derneğine bağışı gerçekleşecek” bilgisini paylaştı.

Musk Ile Zuckerberg Kafes Dovusu Yapacak 2 Jpg
MUSK: İDMAN YAPMA K İÇİN VAKTİM YOK

Musk, başka bir paylaşımında da tüm gün ağırlık kaldırarak dövüşe hazırlandığını belirtti. Ayrıca Musk, “İdman yapmak için vaktim yok, o yüzden ağırlıkları iş yerime getirdim” dedi.

Musk Ile Zuckerberg Kafes Dovusu Yapacak 3 Jpg

ZUCKERBERG’E MEYDAN OKUMUŞTU

Musk, Zuckerberg’e “Threads” adı verilen “Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı” yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. AA’nın edindiği bilgiye göre, Zuckerberg de 22 Haziran’da sosyal medyada yaptığı paylaşımda “kafes dövüşü” teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

Musk ile Zuckerberg Kafes Dövüşü Yapacak….

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu