GündemSpor

Mutlu sona bir adım kaldı

14-16 Mart tarihleri arasında Eskişehir Yenikent Spor Salonunda oynanan Play-Off maçlarını yenilgisiz tamamlayan DSİ Spor Voleybol takımı final gurubuna yükseldi.

 

 

Temsilcimiz DSİ Spor Eskişehir’de üç gün boyunca devam eden Bayanlar Voleybol 2.Ligi Play-Off yarı final son karşılaşmasında, Ordu Merkezspor’u 3-0 mağlup ederek final grubuna yükseldi.

 

İlk iki günün sonunda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan DSİ Spor, gruptaki son maçında Ordu Merkezspor ile karşılaştı. Temsilcimiz 25-21, 25-19 ve 25-18’lik setlerle salondan 3-0 galip ayrılarak final grubuna lider olarak yükseldi.

 

 

RAKİPLER BELLİ OLDU

 

DSİ Spor Eskişehir’de oynadığı ve lider olarak tamamladığı karşılaşmalarının ardından oynayacağı final grubu maçlarının programı belli oldu.

 

Eskişehir’de oynanan Bayanlar Voleybol 2.Ligi Play-Off maçlarını lider olarak tamamlayan DSİ Spor bu kez Ankara’da final maçları oynayacak.

 

C Grubu’nu 8 puanla lider tamamlayan DSİ Spor 20-21-22 Mart tarihlerinde Ankara Beştepe Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşmalarda THY, Bahçelievler Voleybol ve Arnavutköy Belediyespor takımlarıyla tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak.

 

İlk ikide yer alacak olan takımlar 2017-2018 sezonunda Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

 

Temsilcimiz DSİ Spor’un final grubunda oynayacağı maç programı şöyle:

 

20 Mart Pazartesi
14:00 DSİ Spor – Bahçelievler Voleybol
21 Mart Salı
12:00 Arnavutköy Belediyespor – DSİ Spor
22 Mart Çarşamba
14:00 THY – DSİ Spor

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu