sinemaBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor! Mücevher ve saat izlerini gösteren afişlerle Lupin’in final sezonu tanıtıldı.

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor

Netflix’in Lupin isimli dizisi, Fransız yazar Maurice Leblanc’ın yarattığı Kibar Hırsız: Arsen Lüpen (Arsène Lupin) kitabından esinlenerek yaratıldı.

Dizinin başkahramanı Assane Diop varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için macerdan maceraya koşuyor. Netflix’in dizinin üçüncü ve son sezonunu tanıttığı açık hava reklamları da neredeyse dizinin kendisi kadar ses getirdi.

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor

Lüks markaların reklam stilini muzipçe kopyalayan afişler

İlk bakışta lüks mücevher ve saat markalarının afişlerini andıran reklamlarda, ürünün yerinde olmayan mücevherlerin yanık tenlerde bıraktığı izler olduğunu görüyorsunuz.

Başka bir deyişle “Suçun Sherlock Holmes”ü olarak anılan başkarakterimizin el çabukluğuyla yok ettiği eşyalar bunlar. Meğer burada tanıtılan şey de bir ürün değil, kibar hırsızımızın icraatları…”

Afişler, Fransa’da birkaç noktaya yerleştirildi.

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor

Lüks markaların reklam stilleri

Netflix bu kampanya için Pazarlama ajansı Jellyfish France’la suç ortaklığı yaptı. Ortaya; Rolex, Chanel, Hermès, Cartier, Celine ve Tiffany & Co gibi lüks markaların reklamlarını kopyalayan, hatta logolarına ve marka estetiğine bile el koyan zarif posterler çıktı.

Netflix Pazarlama Direktörü Aline Bonnet kampanya ilgili şu açıklamayı yapmış: “Bir dizi başlattığımızda, bir marka yaratıyoruz. Ve şunu söylemeliyim ki Lupin çok yaratıcı ve ilham verici bir marka. Bunun kanıtı, Fransa’daki ve uluslararası çaptaki son kampanyamızdır.” ifadelerini kullandı.

Netflix Çalınmış Mücevherlerle Lupin’i Tanıtıyor

 

 

Sizin için Türkiye’de en çok izlenen dijital platformları sıraladık! Sizce Netflix zirvede mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu