AstrolojiBalıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Nisan Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Nisan ayı burç yorumları belli oldu.

Astrolojideki son gelişmeler milyonlarca kişi tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Sonunda yeni bir aya adım atmak üzereyken, son zamanlarda Nisan ayı burç yorumları merak ve ilgi konusu oldu. Nisan Ayı Burç Analizleri, işte detaylar…

 

Nisan Ayında Burçları Neler Bekliyor?

 

650X344 Dr Astrolog Senay Devi Koronavirus Bitis Tarihini Acikladi O Aylara Dikkat 1617688914135

 

BURÇ YORUMLARI:

 

KOÇ: Koç burcunda özellikle finansal konular gündeme gelirken, yeni kazançlar da söz konusu. Öncelikle iş hayatınızla ilgili konularda hızlı ve olumlu etkileri olacaktır. Terfi, daha iyi maaşlı bir işe geçiş gibi konular öne çıkabilirsiniz. Parasal konularda beklenmedik sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal hayatınızda da pek çok fikir alışverişinde bulunacaksınız, bununla birlikte arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız.

 

BOĞA: 4 Nisandan itibaren Venüs ikizler burcuna geçiş yapmasının ardından, boğa burçlarının kazançlarının artacağına işaret ediyor. Bir takım fikir geliştirip bunun üzerine para kazanabilirsiniz. Özellikle kendi yaratıcı fikirlerinizi paraya dönüştürme fırsatları elde edebilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizden gelecek hediyelerle birlikte, bir başka bir deyişle Nisan ayını keyifli geçireceksiniz. 23 Nisan’da meydana gelecek Uranüs etkili Yeni Ay; sizin için adeta bir yenilenme ve yeniden yapılanma süreci olacak. Son olarak, Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni tarz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızın artmasıyla beraber, ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçirebilirsiniz.

 

İKİZLER: 4 Nisan itibari ile Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. Öncelikle bu süreç içinde fiziksel olarak daha güzel görünmek için ufak çaplı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız her adım sizi hem daha güzel hem de daha güçlü hissettirecektir. Bunların yanı sıra, tahmin edeceğiniz gibi yeni ilişkilere yelken açacaksınız. Bu dönemde kendinizi daha flörtöz hissederken; bu sürecin tadını çıkartıp kendinizi bol bol şımartacaksınız. Çocuk sahibi olanlar onların bir problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı girişimlerde bulunmanız için en uygun zaman! Bu dönemde zihniniz çok aktif olacaktır.

 

YENGEÇ:  8 Nisan’da meydana gelecek olan Dolunay’ın etkisi, uzun süredir beklediğiniz ve hayalini kurduğunuz bir isteği gerçekleştireceğinize işaret ediyor. Aile içinde geçmişe ait bir takım problemleri tekrardan su yüzüne çıkabilirsiniz. Bu Dolunay etkisi, ortak bir kararla farklı bir eve taşınabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızdaki fikirleriniz oldukça ön plana çıkacak. Pek çok konuda hızlı düşünüp hızlı karar verebilirsiniz. Bu noktada önemli olan şey: sizin tamamen çözüm odaklı davranmanız ve umutsuzluğa kapılmamanız.

 

ASLAN: Bu ay arkadaşlarınızdan ve ailenizden daha çok destek görebileceksiniz. Yeni çevrelere ve farklı ortamlara gireceksiniz. Eğer yalnızsanız bu süreçte arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Bu dönem tamamen aktif rol alabileceğiniz bir dönem. Son olarak, Kendinizi pek çok davet ve organizasyona dahil olurken bulabilirsiniz. Kısacası daha çok sosyal olacağınız bir süreç olacak sizin için. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu ay sizin ayınız!

 

BAŞAK: 4 Nisan’dan itibaren Venüs’ün İkizler burcuna geçiş yapmasıyla birlikte iş ve kariyerinizle ilgili konularda harika gelişmelerin gerçekleştiğini göreceksiniz. Parlak fikirlerinizle ön plana çıkacak, iş çevresinden olumlu yorumlar alacaksınız. Uğraştığınız bir iş ile ilgili yeni projelere başlayabilirsiniz. Ayrıca özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil, daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz ancak duygusal sorumluluklar da  bu ay artacak.

 

TERAZİ: Bu ay yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Attığınız her adım, hayatınızın geri kalanını etkileyebilecek önemde olabilir. Tüm bunların yanı sıra düşmanlarınızı da çok daha net bir şekilde göreceksiniz. Düşmanlarınızla daha etkin mücadele edeceksiniz. Bu süreçte partnerinizle sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için konuşup onların desteğini almak isteyebilirsiniz. Nisan ayında eleştirilere açık olun. Bununla birlikte maddi anlamda daha rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bunun yanında borç aldığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır.

 

AKREP: Bu ay maddi olarak daha da güçlenmeye başlayacak ve daha rahat para kazanacaksınız. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın maddi imkânlarından daha kolay faydalanabileceksiniz. 8 Nisan’da meydana gelecek olan Dolunay; iş ve kariyerinizle ilgili olumlu etkisini gösterecek. Bununla birlikte izden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular bu süreçte gün ışığına çıkacak. Size engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artacak. Gelgelelim sağlığınıza da ekstra dikkat etmekte fayda var. Alerji ile ilgili bir takım sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

 

YAY: Olası sağlık problemlerinin üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz. Profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra yeni iş projeleri gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Bundan böyle, Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi ve iletişim anlamında güzel destekler alacaksınız. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

 

OĞLAK: Oğlak: Sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Bu süreç içinde yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir sık sık. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. 8 Nisan’da ise Terazi burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. 19 Nisan’da Güneş, Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Böylelikle hobilerinize daha çok yöneleceksiniz. Çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunacaksınız. Son olarak hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz

 

KOVA:  Nisan itibari ile Venüs, İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bunun sonucunda aşk sezonunuz açılmış olacak! Flörtler, buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar, yaşamınıza heyecan ve renk katacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Aynı zamanda cinsel anlamda da oldukça güçlü bir süreçte olacaksınız. Ve çocuk bekleyenler, çocuk sahibi olmak isteyenler sizlere de müjdeli haberlerim var! Bu süreçte çocuk haberleri alabilirsiniz, hamileliği kutlayabilirsiniz. 19 Nisan’da Güneş, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 ay burçta seyahat edecek. Bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır.

 

BALIK: Balık: 4 Nisan itibari ile Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Evinizi güzelleştirebilir, yeni eşyalar alabilir, evinizde sık sık misafir ağırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınmak, yer değiştirmek, kiralama yapmak için de ideal zamanlar olacaktır. 8 Nisan’da ise 18. derece Terazi burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Bunun dışında hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Yalnız finansal konularla ilgili aceleci ve sabırsız yapınız, hatalı adımlar atmaya sevk edebilir. Bu yüzden fevri kararlar almadan önce sakince bir düşünmenizi önerebilirim. Maddi konularda zihniniz oldukça çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak çünkü bu ay sizin ayınız olacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu