Gündemİlçe Haberleri

Öğretmenler Gününde Buluşma Noktası Kütüphane

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yılmaz, Öğretmenler Günü dolayısıyla Balıkesir İl Halk Kütüphanesi'nde bir buluşma düzenliyor. 

Öğretmenler Gününde Buluşma Noktası Kütüphane

Ogretmenler Gununde Bulusma Noktasi Kutuphane 1

Kitaplardan Sergi Oluştu

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kütüphanede öğretmenler ve kitapseverler için özel bir sergi hazırlandı. Yeni gelen ve okuyucu hizmetine sunulan kitaplar, meraklı gözler için bir araya getirilerek unutulmaz bir sergi oluşturuldu.

Ödünç Kitap Uygulaması

Halk kütüphanesine gelen ziyaretçiler, bu sergiden istedikleri kitapları seçip 15 günlüğüne ödünç alabilme fırsatını bulacak. Ücretsiz üye olmak isteyenler, E-devlet üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Ayrıca, kimlik numarası gösterir bir belgeyle kütüphaneye giderek de üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirler.

“Kitaplarla dolu dünyamıza sizleri de bekliyoruz”

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm kütüphanelerin sunduğu hizmetlerin ücretsiz olduğunu hatırlatan İl Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yılmaz, herkesi kütüphaneye davet ederek, “Kitaplarla dolu dünyamıza sizleri de bekliyoruz. Unutmayın, okumak sadece bilgi edinmenin değil, aynı zamanda ruhunuzu beslemenin de bir yoludur” dedi.

Haber: Haber Merkezi

Kış Manzaralı Kütüphane❄

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu