MagazinYaşam

Oğuzhan Koç’tan Kafa Karıştıran Açıklama

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç’tan kafa karıştıran ilişkinin açıklamasının detayları haberimizde…

 

 

Oğuzhan Koç’tan Kafa Karıştıran Açıklama… Oğuzhan Koç, 8 aylık evlilik sürdürdü. Ardından geçtiğimiz mayısta Demet Özdemir’den boşandı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirdi. Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğruladı.

Oğuzhan Koç'Tan Kafa Karıştıran Açıklama

“Anlaşmalı Olarak Boşandık”

 

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle ifade etti;

“Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Oğuzhan Koç'Tan Kafa Karıştıran Açıklama

“Gereken açıklamaları yapmıştık”

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk dolu pozlar verirken, sürpriz şekilde ayrılık kararı aldı.

Özdemir ve Koç, 8 Mayıs’ta tek celsede boşandı. Ayrıca, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmaya avukatları ile katılım sağladı. Sonrasında, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmedi.

10 dakika süren duruşma sonrası adliyeden ayrı ayrı çıkış yapan ikiliden Koç, “Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Oğuzhan’dan beş dakika sonra çıkan Özdemir ise “Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok” dedi.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Oğuzhan Koç, son olarak Sarıyer’de sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, sahne öncesi gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Oğuzhan Koç'Tan Kafa Karıştıran Açıklama

”Hayatınızda birisi var mı?”

 

Oğuzhan Koç, ”Çok iyi ve enerjiğiz. Sevenlerimiz ile her yerde buluşmaya çalışıyoruz. Bütün memleketi gezeceğiz bu yaz. Ülkece zor zamanlardan geçtik. Birazcık neşelenmemiz gereken günlerdeyiz” dedi.

Ayrıca Koç, yaz planlarından de bahsetti. Sonrasında, hem tatil yapıp hem de sahnelere devam edeceğini belirtti. Ardından, ”Yazın büyük bir bölümünü Çeşme’de geçireceğim. Arkadaşlarımızla çok tatlı bir tesisi kapattık ve evleri kiraladık. Hep birlikte üretelim, çalışalım, eğlenelim ve söyleyelim diye böyle bir şey planladık” dedi.

Demet Özdemir ile anlaşmalı olarak boşanan Oğuzhan Koç, gazetecilerin ”Hayatınızda birisi var mı?” sorusuna ise şaşırtan bir yanıt verdi. Koç, ”Bilmiyorum, bakacağız. Belki de siz göremiyorsunuz” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Magazin Haberleri

Oğuzhan Koç‘tan Kafa Karıştıran Açıklama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu