GündemSiyasetTürkiye Gündemi

OK CHP’LİLERİN GÖNLÜNÜ ALDI

CHP ve İYİ Parti’nin ittifakının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli’yi ardından Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın’ı makamında ziyaret etti. ‘Evime geldim’ dediği ziyarette Ok, CHP’lilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

 

İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkanı Özlem Ural ve beraberindeki partililerle birlikte hafta sonu önce CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli’yi ardından Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Çiçekler ile karşılanan Ok’a konuşmasındaki anlam dolu birliktelik sözleriyle partililerin takdirini topladı.

“PARTİNİN ADI YADA KİŞİLERİN ÖNEMİ YOK”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Millet İttifakının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, “Bugünkü bu güzel tabloyu kelimelerle ifade etmek çok zor. Çünkü bu birliktelik, ne bir makam ne bir şan şöhret bu birlikteliğin çıkış yolu Kuvay-i Milliyecilerin.  Söz konusu vatansa gerisi teferruat diyenlerin amacıyla başlayan bir birliktelik içindeyiz. Burada ben kendimi misafir değil ev sahibi olarak görüyorum. Bu birliktelik 24 Haziran öncesi başladı. O siyasi birliktelikti. Bizim gönül birlikteliğimiz çok eskilere dayanıyor. 16 Nisan dikta rejimine karşı İYİ Parti yoktu ama yine birlikte karşı durduk. Omuz omuza gönül gönüle mücadele ettik. Söz konusu Tükiye Cumhuriyeti olduğunda partinin adı yada kişilerinin adının ne olduğunu hiçbir önemi yok. Bizler hepimiz Kuvvacıyız. Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletini yolda bulmadık. Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bizlere gelecek kuşaklara aktarmamız için bıraktığı bir emanettir. Bizlerin birlikteliği böyle bir birlikteliktir. Bu ruh ve heyecana sahip olan CHP, İYİ Parti ve bütün partilerden vatandaşlarımızı kucaklıyoruz” dedi.

“20 İLÇENİN 20’SİNE DE TALİBİZ”

Balıkesir’de Büyükşehir Belediyesi’nin iflas ettiğini söyleyen Ok, “İçinde bulunduğumuz sıkıntılar anlatmaya saatler yetmez. Bunu çıkış yolu Kuvay-i Milliyecilerin bir araya gelmesindedir. Sadece Büyükşehir Belediyesinde değil. Millet İttifakını bileşenleri CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayları 20 ilçenin 20’sine de taliptir. Balıkesir halkı bu birlikteliği kurtuluş olarak görmektedir. Yerelde başlattığımız bu dalga dalga heyecanı inşallah genele taşıyacağız. Buna hiç şüphem yok. Bu süreçte bir çok kişi sağduyu tavırlar sergilemiştir. Ama işin başından buyana yapıcı tavırlar sergileyen Hakan Şehirli’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ziyaretler sırasında Ak Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye yönetimini bir kez daha ağır bir dille eleştiren Ok, özellikle 31 Mart’ta seçilmesi halinde 4×4 arazi ve gösterişli makam araçlarını göndereceğini, balkart üzerindeki haksız kazancı kaldıracağını ve belediye trollerinden maaşları keseceğini söyledi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu