SiyasetTürkiye Gündemi

Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na ‘Tezkere’ Tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tezkere konusunda vatandaşlara gönderdiği SMS üzerinden tepki gösterdi.

Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na ‘Tezkere’ Tepkisi

Omer Celikten Kilicdarogluna Tezkere Tepkisi 1
Ömer Çelik’Ten Kılıçdaroğlu’Na ‘Tezkere’ Tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son tezkere konusundaki tepkilerine yanıt verdi. AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP’li Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara gönderdiği SMS üzerinden yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun siyasi bilgisizliği ve yetersizliği konusundaki endişelerini dile getirdi.

“Bunu yalan siyasetiyle örtbas etmeye çalışıyor”

CHP’li Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı açıklamada, yabancı askerlerin Türkiye’ye gelmesine imkân verdiğini iddia ederek tezkereye karşı çıktığını belirtmişti. Ancak Sözcü Çelik, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Kılıçdaroğlu Türkiye’nin güvenliği ve terörle mücadelesi için gerekli olan her şeye karşı çıkıyor, bunu da yalan siyasetiyle örtbas etmeye çalışıyor” dedi.

“Bu madde hayati bir öneme sahiptir”

Sözcü Çelik, ayrıca bu maddenin Türkiye’nin uluslararası terörle mücadele koalisyonunun bir parçası olması nedeniyle zorunlu olduğunu vurgulayarak, “2014’ten beri her tezkerede bu maddenin olduğunu hatırlatmıştık. Bu madde, Türkiye’nin uluslararası terörle mücadelede etkili olması için hayati bir öneme sahiptir” şeklinde konuştu.

Haber: Elif Şahin

İYİ Parti’den CHP’ye Tepki! “Neye Oy Veriyorsun!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu