Gündemİlçe Haberleri

Ormanların Geleceği İçin ‘Geleceğe Nefes’ Eğitimi

Balıkesir Orman Müdürlüğü, ormanlarının sürdürülebilirliğini ve "Geleceğe Nefes" olmalarını sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

Ormanların Geleceği İçin ‘Geleceğe Nefes’ Eğitimi

Ormanlarin Gelecegi Icin Gelecege Nefes Egitimi 1
Ormanların Geleceği İçin ‘Geleceğe Nefes’ Eğitimi

1-3 Kasım tarihleri arasında, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen silvikültür uygulamaları eğitimi, Edremit ilçesinde başladı.

Bir Çok İsim Eğitime Katılım Sağladı

Silvikültür Dairesi Başkanı Kahraman Temur liderliğinde gerçekleşen eğitime, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir, Silvikültür Dairesi Başkanlığı Şube Müdürleri Orhan Yazıcı, İsmail Cengiz Metin, İsmail Hakkı Barı, Serdar Özkan, Bölge Müdürlüğü Silvikültür Şube Müdürü Sezgin İşbakan, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Uğur Çelik ile Edremit, İvrindi, Balıkesir, Bigadiç ve Sındırgı Orman İşletme Müdürleri ve tüm İşletme Şefleri katıldı.

Ormanlarin Gelecegi Icin Gelecege Nefes Egitimi 2

“Bu eğitim ormancılık için büyük katkı sağlayacak”

Açılış konuşmasında Daire Başkanı Kahraman Temur ve Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Balıkesir Orman Müdürlüğü’nün köklü ormancılık geleneğini sürdürdüğünü ve Orman Genel Müdürlüğü’ne emanet olan ormanların “Geleceğe Nefes” olmasının önemli olduğunu vurguladılar. Ormanların sürdürülebilirliği için silvikültürel uygulama tekniklerinin İşletme Şefleri tarafından iyi anlaşılmasının gerekliliğine dikkat çektiler ve eğitimin ormancılık için büyük bir katkı sağlayacağını umut ettiler.

Ormanlarin Gelecegi Icin Gelecege Nefes Egitimi 3

Haber: Elif Şahin

Orman Genel Müdürlüğü Teknolojiyi Orman Yönetimine Taşıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu