MagazinTürkiye Gündemi

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazanıyor !

Ünlü oyuncu Eda Ece, hem televizyon kariyeriyle hem de sosyal medya platformlarındaki etkileyici varlığıyla gündemden düşmüyor.

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazanıyor !

 

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazaniyor 1 1

Yasak Elma dizisindeki “Yıldız” karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Ece, Haziran ayında basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünya evine girdi. Ancak son zamanlarda gelen hamilelik haberiyle birlikte gündemdeki yerini daha da sağlamlaştırdı.

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazaniyor 1 2

İşte O Rakam

Sosyal medya hesaplarındaki sempatik tavırları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Eda Ece, şimdi de sosyal medya kazancıyla konuşuluyor. Ünlü oyuncu sadece hikayeler bölümünde paylaştığı 15 saniyelik videolar için tam 300 bin TL kazanıyor. Bu da demek oluyor ki, Eda Ece’nin her bir saniyesi tam 20 bin TL değerinde.

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazaniyor 1 3

Eda Ece Kimdir ?

Eda Ece, 20 Haziran 1990’da doğdu ve üniversite yıllarında tiyatro ile tanışarak profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. O zamandan bu yana birçok dizide ve filmde rol aldı. İlk başrol deneyimini “Pis Yedili” dizisiyle yaşadı ve ardından “Beni Böyle Sev” ve “İlişki Durumu: Karışık” gibi dizilerde başarılı performanslar sergiledi. En son olarak FOX’ta yayımlanan “Yasak Elma” dizisinde izleyici karşısına çıktı.

İlginizi çekebilir ; Şeyma Subaşı Yüzüğünü Attı!

Haber Merkezi

Oyuncu Eda Ece 15 Saniyede Servet Kazanıyor !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu