Gündemİlçe Haberleri

Polis Kuryeler Olayı Çözdü

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayvalık ilçesinde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayını çözmek adına harekete geçti.

Polis Kuryeler Olayı Çözdü

Polis Kuryeler Olayi Cozdu 1
Polis Kuryeler Olayı Çözdü

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Olay, 22.12.2023 günü saat:01.10 sıralarında Ayvalık ilçesinde meydana geldi. Müşteki U.A isimli şahsı, şüpheli T.E araca zorla bindirdi. Ardından araç içerisinde müştekinin bacaklarına doğru tüfekle ateş ederek olay sonrası firar etti. Bununla birlikte Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ateşli silahla yaralama olayında çok yönlü çalışmalara başladı.

Kurye Polisler Adrese Operasyon Düzenledi

Yapılan araştırmalarda, aracın İzmir ilinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait olduğu ve aracın şoför mahallinde T.E’nin bulunduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Narlıdere ilçesinde yapılan müşterek çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların ikametini tespit etti. Kurye olarak kendilerini tanıtan polis ekipleri, çevre güvenliği sağlandıktan sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün destekleriyle ikamete baskın düzenledi.

2 Şüphelide Tutuklandı

Operasyon sonucunda her iki şüpheli de kıskıvrak yakalanırken, yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve iki adet şarjör ele geçti. Şüpheli T.E’nin işlemleri İzmir ilinde gerçekleştirilirken, E.V Balıkesir’e intikal ettirilerek Ayvalık İlçesinde çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Haber Merkezi

FETÖ/PDY’nin Mahrem Yapılanmasına Operasyon: 9 Gözaltı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu