GündemTürkiye Gündemi

Polis Lojmanında Korkunç Gece

 

Polis Lojmanında korkunç gece. Yeşim Akbaş (26) Manisa’nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işletiyordu.  İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanında ki polisler cansız bedenine ulaştı.

 

Polis Lojmanında korkunç gece. Ekipler komiser yardımcısı D.Y.’nin (32) odasına girdi. Akbaş, başından vurulmuş halde , cansız yatıyordu.  Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybetti. Gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü binası üst kattaki polis lojmanından  dün saat 08.00 sıralarında silah sesi duydu. Sesin geldiği komiser yardımcısı D.Y.’nin kaldığı odaydı. Odaya giren polis ekipleri, ilçede güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş’ı başından vurulmuş halde gördü. Çağırılan sağlık ekibi tarafından Demirci Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, buradan da Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Yeşim Akbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Tabanca Komiser Yardımcısının

 

Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı D.Y., İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Ekipler  işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti. D.Y., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Akbaş’ın vurulduğu tabanca komiser yardımcısı D.Y.’ye ait çıktı.

 

Daha fazla haber için tıklayın…

 

 

 

Manisa Hakkında

Manisa, Türkiye’nin bir ili ve Ege Bölgesi’nin en büyük ikinci şehridir.Ayrıca Türkiye’nin en kalabalık on dördüncü şehridir. Bununla birlikte  Manisa’nın 2022 TÜİK verilerine göre nüfusu 1.468.279 kişidir.Anadolu Yarımadası’nın batısında, Ege Bölgesi’nin ortasında yer alır. Doğudan Uşak ve Kütahya, güneyden Aydın ve Denizli, kuzeyden Balıkesir ve batıdan İzmir ile komşudur. 27°08’ ve 29°05’ doğu boylamları ile 38°04’ ve 39°58’ kuzey enlemleri arasında yer alır. 17 ilçesi vardır. Toplam nüfus bakımından İzmir’den sonra Ege Bölgesi’nin ikinci büyük ili ve ticaret merkezidir. 2012 yılında çıkarılan 6360 sayılı kanun ile büyükşehir olmuştur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu