Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı Mesajları: Müslümanların kutladığı Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü itibariyle başladı. İşte akrabalarınıza, ailenize, arkadaşlarınıza atabileceğiniz bayram mesajları…

 

Ramazan Bayramı Mesajları

2 25

Ayrıca şu şekilde messjlar da paylaşabilirsiniz;

‘’Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum, Ramazan ayı mübarek olsun.’’

Dahası ‘’Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun”.

 

6 7

Öte yandan ‘’Gülerek bitti mübarek Ramazan ayı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Allah’ıma. Bu mübarek Ramazan Bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma’’

En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Ramazan bayramınızı kutlarız.

 

55 2

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi dileğiyle. Ayrıca tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle.

Öte yandan Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Ramzan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

 

6 8

Ayrıca ; Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

 

111 1

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Dahası Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun her şey istediğiniz Gibi Olsun inşallah.

Acil Kudüs Toplantısı bildirgesi yayınlandı: Terör devleti İsrail huzurun önündeki en büyük engeldir.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu