Gündemİlçe Haberleri

Ramazanın Bereketi Pelitköy’de

Ramazan ayının manevi atmosferini hissettiren iftar sofraları, Burhaniye'nin Pelitköy mahallesinde hayırseverlerin katkılarıyla bir kez daha kuruldu.

Ramazanın Bereketi Pelitköy’de

Ramazan ayının manevi atmosferini hissettiren iftar sofraları, Burhaniye’nin Pelitköy mahallesinde hayırseverlerin katkılarıyla bir kez daha kuruldu. Burhaniye Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen bu özel etkinlik, mahalle sakinlerini bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirdi.

Pelitköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı. İftar sofrasında yapılan konuşmada Başkan Deveciler, mahalle sakinleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayının birleştirici gücünü vurguladı.

Başkan Deveciler, Pelitköy Mahallesi’ndeki iftar programının yanı sıra Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerle Ramazan ayı boyunca halkla buluşacaklarını belirtti. Tüm vatandaşları bu güzel etkinliklere katılmaya davet eden Başkan Deveciler, iftar sofralarının birlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğine dikkat çekti.

 

 

Haber: Bülten

Galatasaraylılar Sındırgı’da İftar Programında Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu