İlçe HaberleriSpor

Balıkesirli Sporcular Gençlik Spor Bakan Yardımcısını Ağırladı

Balıkesir’in gençlik ve spor alanındaki çalışmalarını değerlendirmek üzere Balıkesir'i ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Kaz Dağları’nda gençlerle buluştu.

Balıkesirli Sporcular Gençlik Spor Bakan Yardımcısını Ağırladı

Balikesirli Sporcular Genclik Spor Bakan Yardimcisini Agirladi 1
Balıkesirli Sporcular Gençlik Spor Bakan Yardımcısını Ağırladı

Spor Yatırımları ve Gençlere Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu, gençliğin ve spor yatırımlarının önemine vurgu yaparak, Bakanlık olarak gençlere rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sunduklarını belirtti. Zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirme çalışmalarının yapıldığını ve gençlerin beceri kazanmaları için çeşitli projelerin hayata geçirildiğini ifade etti.

Balikesirli Sporcular Genclik Spor Bakan Yardimcisini Agirladi 2

Gençlerin Konaklama İhtiyaçları Göz Önünde Bulunduruluyor

Dr. Eminoğlu, ilçede devam eden yurt binası inşaatıyla gençlerin konaklama ihtiyaçlarının karşılanacağını ve yurtlarda yürütülen eğitim faaliyetlerinin mesleki hayatlarına katkı sağladığını vurguladı. Birçok projede olduğu gibi havacılık ve uzay sanayi projelerinde de gençlere fırsatlar sunulduğunu belirten Dr. Eminoğlu, gelecekte Anka, Hürjet ve Kaan gibi projelerin gerçekleştirilmesini temenni etti.

Balikesirli Sporcular Genclik Spor Bakan Yardimcisini Agirladi 3

Gençler Türkiye’nin Geleceğini Şekillendirecek

Programında İvrindi ilçesinde de çalışmaları inceleyen Bakan Yardımcısı Eminoğlu, gençlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğini vurgulayarak, “Gençler Tam Kendimiz, Gençler Türkiye’nin Kendisidir” dedi. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Haber: İHA

Balıkesir Kuzusu Bakanlık Korumasına Alınacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu