Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemTeknolojiYaşam

Red Dot’a Tasarım Ödülü

Red Dot’a Tasarım Ödülü! Kaliteli ve estetik görünümüyle Red Dot Ürün Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

 

Red Dot'A Tasarım Ödülü

Red Dot’a Tasarım Ödülü! TECNO’nun ilk dizüstü bilgisayarı olan MEGABOOK T1, geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımlarının yanı sıra, işlevselliği, kaliteli ve estetik görünümüyle Red Dot Ürün Tasarım Ödülü’ne layık görülmüştür.

Olağanüstü tasarımıyla ön plana çıktı

MEGABOOK T1’in tasarımı, Z Kuşağı kullanıcılarının genç ve enerjik özelliklerinden ilham alarak oluşturulmuştur. Üst kapağı benzersiz Startrail Phantom ile tasarlanmıştır. Ayrıca ultra hafif görünümü ve kullanım rahatlığıyla dikkat çekmektedir. Modelde, 220 mikronluk elmas parçacakları kullanılarak kumlama yöntemi kullanılmıştır. Ayrıca kapak kısmında cam dokusu hissi sunmaktadır. Üstelik Intel Core i5, 12 GB RAM ve 512 GB SSD ile donatılmıştır.

MEGABOOK T1, müzik öğelerini endüstriyel tasarıma entegre ederek sanat ve endüstrinin yeni bir füzyonunu gerçekleştirmektedir. Üst kapaktaki ritmik tasarımın bir yansıması olarak, alt kapakta ısı dağıtım kanalları yer almaktadır. Bunun yanında kozmik bir ilham eşliğinde müzikal elementleri ses dalgalarına dönüştüren gizli bir tasarım öğesi barındırmaktadır.

Ayrıca ultra geniş VC soğutma modeli ve daha iyi ısı dağılımı söz konusudur. Ayrıca daha sorunsuz çalışma sağlayan çift fan ile donatılmıştır. Farklı çalışma ihtiyaçlarını karşılarken, işlevsel ve estetik tasarımıyla pazara yenilikçi bir katkı yapmaktadır.
Tecno Türkiye'Deki İlk Metaverse Lansmanında Camon 19 Serisi Ve Megabook T1'I  Tanıttı - Technopat
Daha fazlası için tıklayınız.
Referans: Donanım Günlüğü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu