Gündemİlçe Haberleri

Rekor Kıran Bigadiçli Vatandaşlar Madalya İle Onurlandırıldı

Kan bağışında duyarlılığın artması amacıyla düzenli olarak kan bağışında bulunan Bigadiçli vatandaşlara Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından madalya takdim edildi.

Rekor Kıran Bigadiçli Vatandaşlar Madalya İle Onurlandırıldı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde kan bağışında rekor kıran vatandaşlara madalya verildi. Kan bağışında duyarlılığın artması amacıyla düzenli olarak kan bağışında bulunan Bigadiçli vatandaşlara Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından madalya takdim edildi.

Bağışçıların bu örnek tutumu, kan bağışı bekleyen hastaların hayatlarına dokunarak insanlık görevlerini yerine getirdiklerini belirtti. Madalya alan vatandaşlar, ödül almayı beklemediklerini ve yaptıkları bu davranışın insanlık görevleri olduğunu ifade etti. Ahmet Vecihi Bilen, Ahmet Karakoç, Mehmet Özdemir, Şafak Şimşek, Raif Şengör, Mehmet Kirez, İlyas Erdim, Ahmet Gelmiş ve İsmail Keser’e altın ve gümüş madalyalar takdim edildi. Madalyalarını Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın verdi.

Rekor Kıran Bigadiçli Vatandaşlar Madalya İle Onurlandırıldı

Bağışçılar, farkındalık oluşturmak ve toplumu kan bağışı yapmaya teşvik etmek için herkesi düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet etti.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir HAÇİKO İle Buluşuyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu