Gündem

Sabiha Gökçen’de şenlik var

Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri, aileleriyle beraber yaptıkları el işi oyuncakları sergilediler. Sergi açılışının ardından bahar şenliği programı yapıldı.

 

 

Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan el işi oyuncaklar, okul bahçesinde sergilendi. Aileleriyle beraber örgü bebekler, tahta arabalar ve daha pek çok oyuncak yapan öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdiler. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik’in açılış kurdelesini kestiği sergi de aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı.

 

‘Ağaç Yaşken Eğilir’

 

Sabiha Gökçen Anaokulu’nda yapılan sergi ve şenlikle ilgili konuşan Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, ‘Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri ve velileri ile çok güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Biz okul öncesi eğitime önem veriyoruz. Bu önemi de Sabiha Gökçen Anaokulu, okul idaresi velilere benimsetmiş. Biz ağaç yaşken eğilir düsturuyla hareket ediyoruz. İlimizdeki tüm kurumlarda bir hareketlilik var. Büyük bir sinerji oluştu. Valimizin öncülüğünde başlatılan BENGİ projesi kapsamında çalışmalar da hızla devam ediyor. Bütün kurumlarımızda hareketlilik had safhada.  Sabiha Gökçen Anaokulu’nda düzenlenen sergide geçmişten günümüze gelen oyuncaklar sergilendi. Bu oldukça faydalı ve çocukların gelişimlerinde önemli bir etkinlik oldu’ ifadelerini kullandı.  Yapılan etkinliğin ardından çocuk şenliğine geçildi. Sabiha Gökçen Anaokulu lilalar sınıfı ‘Heykel Olma’ oyunu oynarken, yeşiller sınıfı ‘Su Taşıma’ ve turuncular sınıfı ‘Ayakta Balon Patlatmaca’ oyunlarını oynadılar. Öğrenci velileri ise ‘Şişe Devirmece’, ‘Halat Yarışı’ ve ‘Yumurta Taşıma’ oyunlarını oynadılar. Beyazlar, pembeler ve maviler sınıfı öğrencileri de eğlenceli oyunlar sergilediler. Merhaba Haber Merkezi

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu