Gündem

SAĞLIK İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ

Balıkesir’de ikamet eden hayırsever Atay Kula, Altıeylül ilçesinde bulunan Altıeylül 5 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasını yaptırarak anlamlı bir bağışta bulundu.

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Hayırsever Atay Kula ve eşi Mehlinur Kula ile kızları Sibel Kula Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Refik Budak, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Nil Solmaz Köse, Sağlık, Acil Sağlık ve İlaç-Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Gökhan Taşkın ve Personel Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer katıldı.

“BU BAĞIŞI ÖNEMSİYORUZ”

Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, sağladıkları katkılarından dolayı hayırsever Atay Kula’ya teşekkür ederken yapmış olduğu açıklamada; ‘Yapılan bu tür bağışlar, sağlığın korunması, geliştirilmesi ve vatandaşlarımızın acil sağlık hizmetlerine erişimi ile sunulan hizmetlerin niteliği ve hasta memnuniyetinin arttırılması açısından büyük katkı sağlamaktadır. Bu davranışın örnek olması, sağlık kurumlarının daha iyi hizmet sunmasına katkı sağlayan bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesini temenni ediyorum. İlimizde 112 acil sağlık hizmetleri, 49 istasyon 76 acil sağlık hizmetleri ambulansı ve 680 personeliyle hizmet sunmaktadır. 2018 yılında sadece acil çağrı merkezine gelen çağrılar doğrultusunda 123.503 vakayı olay yerlerinden hastanelere sevkini sağlamıştır. Sağlıklı bireyler ve sağlıklı toplumun temini için tüm halkımızı sağlık hizmetlerine ihtiyaç duydukları anda hizmete kolayca ulaşabildikleri, düşük maliyetle etkin ve yaygın sağlık hizmeti sunulan aile sağlığı merkezlerimize davet ediyoruz.’dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu