GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Sarıgül: “Diğer Partilerden Vekil Transfer Etmeyeceğiz”

Sarıgül: “Diğer Partilerden Vekil Transfer Etmeyeceğiz”

Türkiye Değişim Partisi 1. Olağan Kurultay’ını Ankara ATO Congresium merkezinde gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Kurultay’ da “Başbakan Sarıgül, Değişim Zamanı” sloganları atıldı. Sarıgül Partisinin ilkelerinden bahsederken, diğer siyasi partilerden milletvekili transfer etmeyeceklerini açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi 1. Olağan Kurultay’ını yaparak önümüzdeki seçimlere girmeye hak kazandı. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede “ Değişim Zamanı geldi Sloganları” attılar.

Partisinin ekonomik programlarını açıklayan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, esnafın ve çiftçinin yanında olacaklarını duyurdu. Sarıgül” Çiftçiye ürününü alım garantisi vereceklerinin altını çizdi.

Sarıgül’ün konuşmasında dikkat çeken diğer bir nokta da, kendi davasından ayrılmışş ve parti kurmuş isimlerle yollarını birleştirmeyeceğini söylemesi oldu. Sarıgül “kendi davasına ihanet eden bizim partimize gelince bize de ihanet eder” dedi. Mustafa Sarıgül, başka partilerden vekil transferi yapmayacaklarını da kaydetti.

YEREL MEDYA BAŞKANLIĞI

Sarıgül, “Bizim dönemimizde medya özgür olacak, hatta ilk defa Türkiye’de bir siyasi partide yerel medya genel başkan yardımcılığı görevini biz gerçekleştirdik” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu