GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Savaştepe’de Hizmetler Bitmiyor

Savaştepe Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalar tam gaz devam ediyor. Sarıbeyler Mahallesi’ndeki parkta yenileme işlemleri tamamlanırken, gençler için yapılan spor salonunun inşaatı günden güne yükseliyor.

 

4 10

Savaştepe İlçesi’nin her yerinde adeta bir çalışma var. İlçeyi şantiyeye çeviren Belediye Başkanı Turhan Şimşek, yapılan ve devam eden çalışmaları anlattı. Başkan Şimşek, yaptığı açıklamada Sarıbeyler Mahallesi meydanında bulunan eski belediye parkında yenileme çalışmalarının bittiğini söyledi. Yapım aşamasını baştan sonra halkın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyleyen Şimşek, “Parkımız artık yeni yüzüyle daha ferah ve temiz bir şekilde sizlerin hizmetinde. Sizlerin de takdirleriyle hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Hayırlı olsun Sarıbeyler” dedi.

 

S 14

KAPALI SPOR SALONU YÜKSELİYOR!

Öte yandan ilçede yapımı süren çalışmalardan bir tanesi ise kapalı spor salonu. Savaştepeli gençlerin daha refah ve soğuktan korunaklı çatı altında spor yapmaları için hayata geçecek salonunun inşaatı günden güne yükselmeye devam ediyor.  Başkan Şimşek, “Beton atma çalışmalarının yapıldığı inşaatta her hangi bir aksaklık ve gecikme olmaması için her türlü kontrolleri yapıyor bir an önce siz değerli halkımızın hizmetine sunabilmek için çaba gösteriyoruz. Her şey daha güzel bir Savaştepe için” açıklamasını yaptı.

 

Pide

FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Savaştepe Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayında ilçedeki fırınlara denetim gerçekleşiyor. Halkın sağlığını korumak ve olumsuzlukları gidermek amacıyla yapılan denetimlere değinen Başkan Şimşek, “.Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadığımız denetimlerde fırıncılarımızın hem hijyen hem de gramaj konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerine tanık olduk. Ramazan ayı dolayısıyla gıda ve işyeri denetimlerimizi aralıklarla devam ettireceğiz ve siz değerli halkımızı bilgilendireceğiz. Tüm halkımızın sağlıklı ve güzel bir Ramazan geçirmesini temenni eder esenlikler dileriz” ifadelerini kullandı.

Alper Çoban

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu