Gündemİlçe Haberleri

Savaştepe’de Hummalı Kar Çalışması

Savaştepe’de Hummalı Kar Çalışması

 

Savaştepe İlçesi’nde hafta sonu etkisini sürdüren kar yağışı sebebi ile belediye ekipleri gece gündüz durmaksızın görev başındaydı.

GECE GÜNDÜZ GÖREVDEYDİLER

Savaştepe İlçesi’nde hafta sonu etkisini sürdüren kar yağışı sebebi ile belediye ekipleri gece gündüz durmaksızın görev başındaydı. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan şimşek’in talimatı ile saha çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler sayesinde ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmesinin önüne geçildi. Savaştepe Belediyesi olarak meteorolojik uyarıların dikkate aldıklarını dile getiren Başkan Turhan Şimşek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de ilçede yapılan karla mücadele çalışmalarına destek verdiklerini ifade etti.

“TÜM MAHALLE YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI”

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek konuyla ilgili olarak açıklamada bulunarak, “Belediyemiz fen işleri müdürlüğü ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi fen işleri daire başkanlığı ekipleri tarafından koordineli olarak ilçemizde ulaşımın aksamaması için kar küreme işlemi, kapanan mahalle yollarının açılması ve tuzlama çalışması yapılmıştır. Hafta sonu kar mesaisine devam eden ekiplerimizin yoğun çalışması ile tüm mahalle yollarımız ulaşıma açılmıştır. Bundan sonraki süreçlerde de her türü tedbiri almaya devam ederek vatandaşlarımızın kar yüzünden mağdur olmasının önüne geçeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu