Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Savaştepe’nin Gururu Oldu!

Savaştepe’nin Gururu Oldu! Savaştepe Belediyespor Muay Thai altyapısında yetişen Sümeyra Ömrüm Ertekin, kariyerinde 2. kez Avrupa Şampiyonu oldu. Milli sporcu, finalde Rus rakibini ezici üstünlükle mağlup etti.

 

Savaştepe’nin Gururu Oldu! Savaştepe Belediyespor Muay Thai altyapısında yetişti. Gösterdiği başarıyla 2022 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Sümeyra Ömrüm Ertekin tarih yazdı.Ertekin’ in, 40 kiloda Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’na girmeye hak kazandı. Daha sonra Ankara’da gerçekleştirilen Muay Thai Avrupa Şampiyonası’na da damgasını vurdu. Başarılı sporcu Türkiye’yi Yıldız Kızlar 40 kilo kategorisinde temsil etti. Finalde Rus rakibini ezici üstünlükle mağlup etti. 3 raund sonunda galip gelen Ertekin, kariyerinde 2. kez Avrupa şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gurur duyduk!

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, “Ertekin’le gurur duyduklarını” söyledi. Ayrıca ekledi; “Başta sporcumuzu, antrenörümüz Hasan Buğra Kösüş’ü ve Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden tüm milli takım kafilemizi tebrik ediyoruz” dedi.

 Haber: Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu