GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Sinan Oğan Kararını Açıkladı!

Son Dakika! Sinan Oğan kararını verdi. Bütün gözler Sinan Oğan’a çevrildi. Hangi İttifakı destekleyeceği merak konusu oldu. Oğan hangi ittifakı destekleyeceğini duyurdu…

 

Sinan Oğan ”Erdoğan’ ‘dedi.

Millet ittifakı bizi ikna edemedi ifadesini kullandı.

 

Son Dakika! Sinan Oğan kararını veriyor. 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de Ata İttifak’ı adayı Sinan Oğan %5,17 oyla kapattı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. İkinci turda Sinan Oğan’ın hangi ittifakı destekleyeceği merak konusu oldu.

14 Mayıs’ta biten seçimlerden sonra gözler Sinan Oğan’a çevrildi. Oğan’ın kimin yanında yer alacağı herkes tarafından merak konusu oldu. Sinan Oğan hem Cumhur İttifak’ı hem de Millet İttifak’ı adaylarıyla görüştü.

Dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ” Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz. ” dedi.

Bu paylaşımından sonra sosyal medya kullanıcılarından bir çok yorum geldi. Kullanmış olduğu kelimelerden yola çıkan kullanıcılar ikiye ayrıldı. Merakla beklenen açıklama geldi.

Sinan Oğan bugün saat 17:0’da yaptığı açıklamayla hangi ittifakı desteklediğini iletti.

Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu