Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Sındırgı-Akhisar Yolunda Zincir Zorunluluğu

Sındırgı-Akhisar Yolunda Zincir Zorunluluğu

 

Balıkesir’de yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçelerin başında gelen Sındırgı’da karayollarındaki ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için gerekli önlemler alındı.

 

YOLCULARIN YOLA DEVAM ETMESİ İÇİN ZİNCİR

 

Sındırgı-Akhisar karayolunu kullanan ağır tonajlı araçlara ve yolcu otobüslerine zincir kullanma zorunluluğu getirildi. Sındırgı-Akhisar karayolu üzerinde bulunan Kertil-Cüneyt mevkiinde yol denetimi yapan trafik ekipleri ağır tonajlı araçları zincirsiz salıvermiyor. Yoğun kar yağışının devam ettiği Sındırgı-Akhisar karayolunda ağır tonajlı araçlar ile yolcu otobüslerinin kayarak yolu kapamasını engellemek amacıyla yapılan uygulama ile araçların yolculuklarına devam etmesi için zincir zorunluluğu getirildi.

 

YOL KENARINDA KONAKLAYANLAR

 

Araçlarında zincir bulunmayan ağır tonajlı araçların Sındırgı-Akhisar yolunu kullanmasına izin verilmezken, bazı yük taşıyan araçların yol kenarında konakladığı görüldü. Sındırgı-Akhisar Karayolunda yaşanan buzlanmadan dolayı ağır tonajlı araçların rahat seyahat etmelerini amaçlanan uygulama sonrasında karayolunda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu