SporGündemİlçe Haberleri

Sındırgı Belediyespor deplasmanda galip

Sındırgı Belediyespor, karşılaşmadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu.

Sındırgı Belediyespor deplasmanda galip. Balıkesir Süper Amatör Ligi Merkez Grubu 15. Hafta mücadeleleri oynandı. Ligin iddialı ekiplerinden Sındırgı Belediyespor, ligin 15. Haftasında Kepsut Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Kepsut Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadelede Sındırgı Belediyespor, rakibine 3, 17 ve 80. Dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu.

Sındırgı Belediyespor deplasmanda galip

Balıkesir Süper Amatör Merkez Grubu 15. Hafta mücadelelerinde heyecan devam ediyor. Merkez Grubu’nda liderlik yarışını sürdüren Sındırgı Belediyespor, deplasmanda Kepsut Belediyespor’a konuk oldu. Kepsut Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Sındırgı Belediyespor 3-1’lik skor ile kazandı.

Sındırgı Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri; 3. Dakikada Mesut Er, 17. Dakikada Cafer Erkek ve 80. Dakikada Cengiz Başkır kaydetti.

Orta Sindirgi
Sındırgı Belediyespor, Karşılaşmadan 3-1’Lik Skorla Galip Ayrıldı Ve 3 Puanın Sahibi Oldu.

Cengiz Başkır, sahneye çıktı ve mücadelede farkı tekrar 2’ye çıkaran golünü attı

Mücadeleye hızlı başlayan Sındırgı Belediyespor, karşılaşmanın start düdüğünden 3 dakika sonra Mesut Er’in golüyle 1-0 öne geçti. Sındırgı Belediyespor, mücadelede erken bulduğu golle skoru 1-0’a getirdi. Karşılaşmanın 17. Dakikasında Cafer Erkek, Sındırgı Belediyespor’un 2. Golünü kaydetti. Mücadelede 2-0’lık skor ile üstün olan taraf Sındırgı Belediyespor oldu. Mücadelenin ilk yarısı tamamlandı ve her iki takım soyunma odasına Sındırgı Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğüyle gitti. Mücadelenin 60. Dakikasında Kepsut Belediyespor’un farkı azaltma

çabaları sonuç verdi ve golü buldu. Kepsut Belediyespor, mücadelede durumu 2-1’e getirdi. Mücadelede skor 1’e indi. Karşılaşmanın 80. Dakikasında Sındırgı Belediyespor forması giyen Cengiz Başkır, sahneye çıktı ve mücadelede farkı tekrar 2’ye çıkaran golünü attı. Karşılaşmada skor 3-1’e geldi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve hakemin bitiş düdüğü ile birlikte kazanan taraf Sındırgı Belediyespor, oldu.

Orta 2 Sindirgi
Kepsut Belediyespor, Kepsut Şehir Stadyumu’Nda Sındırgı Belediyespor’U Ağırladı

Sındırgı Belediyespor liderliği kovalıyor

Balıkesir Süper Amatör Merkez Grubu 15. Hafta karşılaşmaları kapsamında Sındırgı Belediyespor, deplasmanda Kepsut Belediyespor’u yenmesinin ardından puan cetvelinde 11’nci galibiyetini aldı ve 33 puana yükseldi. Merkez Grubu puan tablosunda Sındırgı Belediyespor ile aynı galibiyet ve mağlubiyete sahip olan Gaziosmanpaşaspor ise bu hafta rakibi Yakupköyspor’u deplasmanda 5-0 yendi. Gaziosmanpaşaspor, puan cetvelinde averaj farkı ile lider konumunda bulunuyor. Sındırgı Belediyespor’un liderlik koltuğu için Gaziosmanpaşaspor’u kovalaması devam ediyor.

Haber: Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu