Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Lavanta Bahçesinde Bakım Zamanı

Sındırgı Lavanta Bahçesinde Bakım Zamanı

 

Sındırgı Lavanta Bahçesinde Bakım Zamanı. Sındırgı İlçesi’nde bulunan lavanta bahçesinde yaz dönemi için hazırlıkları sürdürülüyor

YAZA HAZIRLANIYOR

Sındırgı İlçesi’nde bulunan lavanta bahçesinde yaz dönemi için hazırlıkları sürdürülüyor. Yaz döneminde açan mis kokulu lavanta çiçeklerinin bakımlı ve güzel olması için Sındırgı Belediyesi şimdiden çalışmalara başladı. Lavantaların mevsimsel ihtiyaçları karşılanarak verimli ve bakımlı bir yaza hazırlanması için çalışılıyor. 2020 yılının yaz sezonunda bir çok vatandaş tarafından ziyaret edilen lavanta bahçesi, fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri haline gelmişti.

GÖRSEL ŞÖLENE DAVET

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçede turizmin gelişmesi için önemli girişimlere adım atıldığını belirterek lavanta bahçesinin de bu girişimlerden biri olduğunu dile getirdi. Vatandaşların 2021 yazında fotoğraf çekilmek için lavanta bahçelerinin tercih etmesinin ilçeye olan turizm hareketliliğine katkı sağlayacağını dile getiren Yavaş, “Hazırlıklarımızı yaparak bahçemizi yaza hazırlıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı yazın fotoğraf makineleri ile güzel kokulu ve renklerin görsel şölen oluşturacağı bahçemize bekleriz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu