İlçe Haberleri

Sındırgı’da AK Parti’nin Yatırımlarıyla İşbirliği

Sındırgı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, milletvekilleri ve bakanlıkların işbirliğiyle hayata geçirilen projeler, ilçenin daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline gelmesine olanak tanıyor.

Sındırgı’da AK Parti’nin Yatırımlarıyla İşbirliği

AK Parti’nin Yatırımlarıyla Sındırgı’da Ortak Hareket: Umurlar Mahallesinde Coşku Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, AK Belediyecilik anlayışı ve yerel yönetimlerin ortak hareketiyle gerçekleştirilen yatırımlar, ilçenin gelişimine katkı sağlıyor. Sındırgı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, milletvekilleri ve bakanlıkların işbirliğiyle hayata geçirilen projeler, ilçenin daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline gelmesine olanak tanıyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 15 yıllık siyasi deneyim ve yerel yönetim bilgisiyle ilçenin her köşesine dokunan projeleri hayata geçiriyor. Özellikle kırsal mahallelerde yapılan 60’tan fazla gölet çalışması, çiftçilerin verimliliğini artırarak toprakların bereketlenmesini sağlıyor.

Sındırgı’daki hizmetlerin Ankara’daki takipçisi olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Umurlar mahallesinde yapılan yatırımları yerinde inceledi. Yavaş’ın, Umurlar mahallesinden yapılan yatırımları vatandaşların takdirle karşıladığı görüldü.

Sındırgı'Da Ak Parti'Nin Yatırımlarıyla İşbirliği

Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş, halka hitaben yaptığı konuşmada, ilçenin her köşesini tanıdıklarını ve ihtiyaçlara yönelik hizmet ürettiklerini vurguladı. Özellikle sulama göletleriyle topraklara bereket kattıklarını belirten Yavaş, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetin desteğiyle yatırımların önünü açtıklarını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur ise Türkiye’nin yüzyılı vizyonu doğrultusunda Sındırgı’da birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi. Milletvekilleri, belediye başkanları ve hükümetin işbirliğiyle bölgeye önemli yatırımların kazandırıldığını belirten Uygur, Sındırgı-Simav yolunun yapılması için de destek sözü verdi.

Umurlar mahallesinde gerçekleştirilen ziyaretlerin yanı sıra, esnaf ziyareti ve mahalle sakinlerinden Sevim ve Sezgin çiftinin nişan yüzüklerinin takılmasıyla ziyaret sona erdi.

Haber: Bülten

Ahmet Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Cinsiyet Eşitsizliğine Karşı Mücadeleyi Vurguladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu