İlçe HaberleriSiyaset

Çömez Ayvalık’ta Vatandaşlarla Buluştu

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, Ayvalık'ta Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Çömez Ayvalık’ta Vatandaşlarla Buluştu

Comez Ayvalikta Vatandaslarla Bulustu 1
Çömez Ayvalık’Ta Vatandaşlarla Buluştu

Altınova Girişinde Coşkulu Karşılama

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Ayvalık’ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çömez ve beraberindeki parti üyelerini taşıyan seçim otobüsü, Ayvalık İlçe Teşkilatı tarafından Altınova girişinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

İlçe Teşkilatından Destek

Çömez’e, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, Ayvalık Belediye Başkan adayı Oğuz Osman Cantürk, Meclis Üyesi adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Birlikte gerçekleştirilen etkinliklerde, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı ve destek mesajları iletildi.

Comez Ayvalikta Vatandaslarla Bulustu 2
Çömez Ayvalık’Ta Vatandaşlarla Buluştu

Vatandaşların Yoğun İlgi Gösterdiği Anlar

Çömez, seçim otobüsünden inerek halkın arasına karıştığı anlarda yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, Çömez ile hatıra fotoğrafı çektirerek kendisine desteklerini gösterdi. Çömez, bu sıcak karşılamalardan memnuniyetini dile getirirken, vatandaşlardan aldığı destek ve duaları önemsediğini belirtti.

Ev Yapımı Kek İkramı

Seçim otobüsünde bulunan Çömez ve ekibine bir vatandaş tarafından ev yapımı kek ikram edildi. Bu samimi jest, seçim atmosferine ayrı bir renk kattı.

Comez Ayvalikta Vatandaslarla Bulustu 3
Çömez Ayvalık’Ta Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Bürosu Önünden Geçiş

Çömez ve beraberindekilerin seçim otobüsü, AK Parti Altınova Seçim Bürosu önünden geçerken, Çömez burada çalışanlara başarılar diledi. Bu anlamlı jest, siyasi rekabetin dostane bir atmosferde yürütüldüğünü gösterdi.

İYİ Parti Seçim İrtibat Bürosu Ziyareti

Çömez, daha sonra İYİ Parti Altınova Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti. Burada parti üyeleriyle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Bülten

Turhan Çömez’den Bakan Şimşek’e Soru Önergesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu