GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Sındırgı’ya Akın Ettiler

Sındırgı’ya Akın Ettiler

Kış mevsiminin beklenen rengi toprağa dokununca Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Ulus Dağı da beyaza büründü. Vatandaşlar ise kamp yapmak için Ulus Dağı’na akın ediyor.

Aw815529 04

Çevre İl ve İlçelerden Ziyaretçi Ağırlıyor
Herkesin beklediği beyaz huzur Sındırgı’nın Ulus Dağı’na düşünce kamp ve doğa tutkunları fırsatı kaçırmadı. Bursa Uludağ’dan sonra bölgenin en yüksek dağı olan Ulus Dağı ziyaretçi akınına uğradı. Kayak merkezi yapılacağı haberi ile kış sporuna gönül verenlerin de ilgisini çeken Ulus Dağı, çevre il ve ilçelerden de birçok ziyaretçiyi ağılamaya başladı.

Aw815529 06

Off Road Tutkunlarının Da Tercihi Sındırgı Oldu
Yer yer 1 metreyi bulan kar kalınlığı Off Road tutkunlarını durduramadı. Araçlarıyla zirveye çıkan Off Road tutkunları, zirvede kamp kurarak doğa keyfi yaşadılar. Macera tutkunları da açılmamış karla kaplı yollarda beyaz huzurun tadını çıkardı. Zirveye çıkamayanlar ise kar üzerinde sucuk ekmek keyfi yaparak karın keyfini ailecek yaşadılar.

Aw815529 01

Erdek’ten Kar İçin Geldiler
Erdek’ten gelerek kamp yapan Deniz Köken ““Erdek’ten geliyoruz. Bir ekip Balıkesir’den geliyor. Kar var diye geldik. Şu an da Ulus Dağında bin 300 metredeyiz. Akşamdan beri buradayız. Aralıksız kar yağıyor. Çok güzel bir manzara var. Doğa harikası bir yer. Çok sevdik biz. İki araba geldik. Çok güzel Sındırgı çok güzel. Sındırgı Belediyesi’ne de teşekkür ederiz. Zirveye çıktık. Takribi 1700 metreymiş oralar. Kar daha da yüksek oralarda. Manzara çok güzel. İnşallah kış boyunca tekrar geliriz” dedi.

Aw815529 02

Kaynak: İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu