GündemÖzel HaberlerTürkiye GündemiYaşam

Siz de davetlisiniz! Balıkesir ve Deprem Etkinliği 18 Mart’ta!

Siz de davetlisiniz! Balıkesir ve Deprem Etkinliği 18 Mart’ta!

 

Balıkesir’de Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda 18 Mart’ta saat 14.00’da JCI Balıkesir ve BAGİAD depremi konu edinen bir etkinliği gerçekleştiriyor.

 

Tmmob 1

BALIKESİR VE DEPREM ETKİNLİĞİ

18 Mart’ta gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili JCI Balıkesir Şube Başkanı Berkan Aytek MERHABA’ya şunları söyledi , ‘‘18 Mart 1953 tarihinde Gönen ilçemizde yaşanan depremin 70. yıl dönümü nedeniyle JCI Balıkesir Şubesi ve Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (Bagiad) olarak “Balıkesir ve Deprem” konulu bir etkinlik düzenliyoruz ’’.

 

KATILIMCILAR; AYSUN AYKAN VE DR. ERKAN TÖRE

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Aysun Aykan Balıkesir ilinin deprem tehlike kaynaklarını ve alınması gereken önlemleri ele alacak. Öte yandan Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalı olan Dr. Erkan Töre Balıkesir’deki binaların dayanıklılığına ve güçlendirilmesine ilişkin konuları ele alacak.

 

123 19

KATILIMCILAR SORULARI YANITLAYACAK

JCI Balıkesir Şube Başkanı Berkan Aytek, ‘’ Deprem, ülkemizde yaşanan en yıkıcı doğal afetlerden biridir ve ne yazık ki her yıl pek çok can ve mal kaybına neden olmaktadır. Bu nedenle, deprem konusunda toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalığın artırılması son derece önemlidir. Etkinliğimizde, deprem konusunda uzman konuşmacılarımızı dinleyecek, katılımcılarımızın soruları yanıtlanacak ve deprem konusunda önemli bilgiler paylaşılacaktır’’.

 

BALIKESİR HALKI DAVETLİ

Son olarak Başkan Berkan Aytek herkesi etkinliğe davet ettiğini belirterek ‘’Bu etkinlik, deprem konusunda farkındalığın artırılmasına katkıda bulunmak isteyen herkes için açıktır. Bu nedenle, etkinliğimize tüm Balıkesir halkını davet ediyoruz’ ’dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu