Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

SON DAKİKA! Balıkesir’de Silahlı Saldırı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde silahlı saldırı. Bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşinin babasına ateş açtı. Baba yara aldı.

SON DAKİKA! Balıkesir’de Silahlı Saldırı

Son Dakika Balikesirde Silahli Saldiri 1
Son Daki̇ka! Balıkesir’De Silahlı Saldırı

Saldırgan Olay Yerinden Kaçtı

İddiaya göre Y.S. boşanmak üzere olduğu eşinin babası Ali A.’ya Edremit’in Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan işyerinin önünde ayak bölgesine tabanca ile ateş açtı. Ali A. baldırından yaralandı. Silahlı saldırının ardından bölgeden geçiş yapan Jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının bildirilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son Dakika Balikesirde Silahli Saldiri 2

Yaralı Adam Hastaneye Sevk Edildi

Yaralıya ilk müdahale 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralı Ali. A’nın ilk muayenesinde bilincinin açık olduğu öğrenildi. Ali A. bölgeye sevk edilen ambulans ile Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi.

Son Dakika Balikesirde Silahli Saldiri 3

Zanlı Aranıyor

Silahlı saldırının zanlısı olarak ise Y.S.’nin aranmasına devam ediliyor. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Konu ile ilgili Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı inceleme ve soruşturma başlattı.

Haber: İHA

Savaştepe’de Silah Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu