Gündemİlçe Haberleri

SOSYAL DOKU İLMEK İLMEK İŞLENİYOR

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın girişimleriyle oluşturulan ‘’Sosyal Doku’’ projesi kapsamında ekipler her evin kapısını çalıp, istek ve ihtiyaçlarını tespit ediyor. Sosyal Belediyeciliği bir üst basamağa taşıdıklarını söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘’Biz büyük bir aileyiz. Sındırgı’da dokunulmadık gönül, ocağında yemeği pişmeyen ev bırakmayacağız’’ dedi.

Sosyal belediyeciliği bir üst basamağa taşıyan Sındırgı Belediyesi, yeni projeleri ‘’Biz Bir Aileyiz, Birbirimize İyi Geliriz’’ ile gönüllere dokunmayı hedefliyorlar. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Sındırgı’nın en ücra köşelerine dahi şefkat eli uzanıyor. Bu projeyi çok önemsediklerini söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘’Sındırgı Belediyemizin elinin değmediği hane kalmayacak’’ dedi.

YAVAŞ ‘‘BEN DEĞİL ‘BİZ’ OLDUK’’

Sosyal dayanışmayı çok önemsediklerini söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘’ Gücümüzü vatandaşlarımızın memnuniyetinden, hasta ve yaşlılarımızın hayır dualarından alıyoruz. Fiziki çalışmalar zaten yapılıyor. Önemli olan vatandaşlarımızın gönlüne girebilmek. Her zaman vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, projelerimizi onların görüşlerine göre şekillendirmeye özen gösterdik. Gösteriyoruz. Doğumdan ölüme kadar her an birlikte olmaya çalışıyoruz. Şimdi başlattığımız yeni proje ile Sındırgı’mızın her hanesinin durumunu bilerek vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusundan daha fazla ve kaliteli hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Sındırgımızın geleceğini şekillendirirken “ Sen”, “Ben” değil. “Biz” olduk’’ ifadelerini kullandı.

YAVAŞ ‘‘BİZ BİRLİKTE KOCAMAN BİR AİLEYİZ’’

Sındırgı’nın en ücra köşesindeki vatandaşlara dahi ulaşacaklarını söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘’ Biz Birlikte Kocaman Bir Aileyiz” sloganı ile çıktığımız yolculuğumuzda en başta ilçemizi ve birbirimizi severek, fikirlerimizi paylaşarak bugünlere geldik. Ailemizin en uzaktaki ferdine bile ulaşabilmek, belediye hizmetlerinden her vatandaşımızın en verimli şekilde yararlanabilmesini sağlamak öncelikli hedefimiz. Biz Bir Aileyiz, Birbirimize İyi Geliriz’’ şeklinde konuştu.

VERİLER ALINIP HEMEN İŞLEME KONULUYOR

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda yapılan çalışma kapsamında Sındırgı geneli sosyal portföyün çıkarıldığı projede belediye başkanı Ekrem Yavaş adına teker teker evleri dolaşan ekip vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının tespitini yapıyor. Toplanan veriler günlük olarak gerekli birimlere iletiliyor. Vatandaşların geçim kaynaklarının neler olduğu, engelli, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç kişilerinin tespit edildiği uygulamada, kişilere gereken yardımlar yapılıyor. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu