GündemSiyasetTürkiye Gündemi

SÖZLERİNİ BEĞENMEDİM NE GEREK VAR?

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçimin ardından konuştu. İnce Kılıçdaroğlu’nun kendisi ile ilgili yaptığı açıklamayı beğenmediğini söyledi. Ben CHP’nin bir üyesi değil miyim? Hoş değil bunlar, hem ne gerek var? Birbirimizi topluma ispat etme derdinde değiliz biz. Daha güzel götürebiliriz işi.” Dedi

SAĞLIĞIMDA SIINTI OLMAZSA YENİDEN ADAYIM

İnce, seçim gecesine değindi, “Dedim ki, “Ben buradayım. Görevinizi doğru yapın! Referandumda olduğu gibi mühürsüz oylar geçerlidir falan böyle kararlar almayın!” Şimdi size soruyorum; YSK, toplumu rahatsız edecek bir karar aldı mı? Almadı. Peki yüzde 50.1’e yüzde 50.06 gibi bir sonuç var mı ortada? Yok. Ortada kazanılmış bir seçim var. Rakibim mutlu olalım, olmayalım seçimi kazanmış. Bana diyorlar ki, “İnsanları sokaklara niye davet etmedin!” Neden edeyim? Etmem için ortada belgelenmiş bir hırsızlık olması lazım. Var mı? Yok!” dedi. İnce, bir sonraki seçime dikkat çekti, mesaj verdi; “Sağlığımda bir sıkıntı olmazsa, yeniden cumhurbaşkanı adayıyım.” diye konuştu.

KOLTUK DERDİNDE DEĞİLİM

İnce, Kılıçdaroğlu’nun ‘İl başkanlarına talimatımdır, Muharrem İnce’yi karşılayacaksınız’ sözlerini beğenmediğini belirtti. İnce, “Karşılamayacaklar mı zaten? Ben CHP’nin bir üyesi değil miyim? Hoş değil bunlar, hem ne gerek var? Birbirimizi topluma ispat etme derdinde değiliz biz. Daha güzel götürebiliriz işi.” Dedi. Ben kurultay murultay demiyorum, böyle bir şey istemiyorum diyen İnce Hürriyet Gazetesine yaptığı açıklamada” Partide koltuk falan da istemiyorum, Türkiye’yi yönetmek istiyorum. Ben beş yıl bu seçimin sürmeyeceğini düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

“YENİDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM”

En iyi yaptığımız iş, ‘Herkesin Cumhurbaşkanı’ sloganıydı. Rozeti çıkarıp Türk bayrağını takmaktı. ‘Herkesin Cumhurbaşkanıyım’ sloganına devam edeceğim. Göreceksiniz bunu başaracağım ben! Bunu burada bırakacak halim yok, iddiamın arkasındayım! Allah sağlığıma bir şey vermesin. Sağlığımda bir sıkıntı olmazsa, yeniden cumhurbaşkanı adayıyım.

“EN BÜYÜK HATA GEÇ AÇIKLANMIŞ OLMAM”

Geç açıklandım! 50 günde ancak bunu yapabildik. Bunun 100 gün olduğunu düşünün. Örneğin 13 ile gidemedim, 68 ile gittim. O 13 ile de gitmek isterdim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu