GündemSiyaset

Subaşı’dan Altılı Masa’nın Metnine Tepki

Subaşı’dan Altılı Masa’nın Metnine Tepki

 

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Altılı Masa’nın mutabakat metni ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Subaşı Altılı Masa’nın Metni Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Altılı Masa 2022 yılı Şubat ayından bu yana Ocak ayı itibariyle 12’nci toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri toplantının ardından bir metin açıkladılar. Altılı Masa’nın açıkladığı metin ile ilgili Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ise bir takım açıklamalarda bulundu.

 

Subaşı “Bu Mutabakat Metni, Sömürüye Zihinleri Hazırlama Metnidir”
Açıklanan metninde ülkenin ve milletin adına hayırlı olan bir şey olmadığını ifade eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı “Fransa’nın France 24 medyasının deyimi ile Altılı Masanın Bu metninde Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın mirasını yıkma sözü vardır. Sömürgecilik , sadece sömürgecilerin marifetiyle gerçekleşmez. Sömürüye hazır bir zihnin de oluşması gerekir. İşte bu mutabakat metni, sömürüye zihinleri hazırlama metnidir” dedi.

 

Gerçekçileriyle Mutabakat Metnine Tepki Gösterdi

Açıklanan mutabakat metninin sömürüye zihinleri hazırlama metni olduğunu söyleyen Subaşı sözlerine şu şekilde devam etti:

“Mutabakat metninde İHA-SİHA Savunma Sanayiinin duracağının sözü verilmiştir. Mutabakat metninde Şehir hastanelerinin kapatılacağının sözü verilmiştir. Mutabakat metninde Akkuyu Nükleer Enerji Santralinin kapısına kilit vurulmasının sözü verilmiştir. Mutabakat metninde Kanal İstanbul’un iptal edileceği açıkça söylenmiştir. Mutabakat metninde S-400’leri devre dışı bırakılacağı yer almaktadır. Mutabakat metninde İsveç’e NATO üyeliği vereceklermiş. Bu Mutabakat metni tam bir kaos metnidir. Mutabakat metni Avrupa’dan ‘aferin’ alma metnidir. Mutabakat metni Merkez Bankası’nın IMF’ye, FED’e bağlanma metnidir. Mutabakat metni Güneydoğu’daki Belediyelerin pkk’ya bağlanmasının önünü açacak bir metindir. Mutabakat metni, hiçbir şey vaat etmeyen cek-cak metnidir. Mutabakat metni ABD’nin Küresel Emperyal güçlerin tezlerinin dile getirilmesinin metnidir. Mutabakat metni çaresizlik ve acizlik metnidir. Mutabakat metni pkk’ya yardım ve yataklık yapan Belediyelere dokunulmayacağının sözünün verildiği metindir. Mutabakat metni İstanbul Sözleşmesi’nin geri dönüş metnidir. Mutabakat metni lgbt’ye özgürlük metnidir. Mutabakat metni Özerk yönetim yolunun açılmasının metnidir. Mutabakat metni Fetö / pkk mensubiyeti KHK’lıların görevlerine iadesinin metnidir. Mutabakat metni, görevden alınan belediyelere atanan Kayyum’a son verileceğinin metnidir. Mutabakat metni Yerel yönetimlerin idari-mali açıdan yeniden yapılandırılması sözünün verildiği metindir. Mutabakat Metni Merkezi yönetim ve Bakanlıklara ait olan bazı yetkilerin yerel yönetimlere devrinin metnidir” ifadelerini kullandı.

 

Subaşı “Eski Türkiye’yi Hatırlatıyor”

Açıklanan mutabakat metninin siyasal, askeri, ekonomi, adalet, sağlık ve eğitim model önerileriyle 90’ların Türkiye’sini, dolayısıyla da eski Türkiye’yi hatırlattığını dile getiren Subaşı “Eğer Bir siyasi oluşumda vizyon yoksa, yıkmayı meziyet olarak görür. İşte Altılı Masa’nın hazırladığı mutabakat metni gibi… Bu mutabakat metni ile bu muhalefet yola çıkarsa pusulası bozulmuş gemi gibi, serseri mayın gibi bir oraya, bir buraya savrulurlar. Altılı Masa, kimin umududur? Altılı Masa, fetö’nün umududur. Altılı Masa, pkk’nın, pyd’nin umududur. Altılı Masa Türkiye’ye söz geçiremeyen ABD ‘nin ve Atlantik ittifakının umududur. Aziz Milletimiz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Seçimlerde Altılı Masaya Yeter, sözde kararda Milletindir diyerek haddini bildirecektir. Ve 14 Mayıs 2023 tarihinde Zafer Cumhur ittifakının olacaktır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu