Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Suç Örgütü Lideri Balıkesir’de Yakalandı

Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen "Mahzen-31" operasyonlarında, elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Suç Örgütü Lideri Balıkesir’de Yakalandı

10 Yil Hapis Cezasi Bulunan Feto Yoneticisi Yakalandi 1
Suç Örgütü Lideri Balıkesir’De Yakalandı

Suç Örgütü Lideri Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Balıkesir merkezli 2 ilde Jandarma’nın gerçekleştirdiği “Mahzen-31” operasyonlarında İsmail Yavuz liderliğindeki organize suç örgütünün etkisiz hale getirildiğini belirtti. Operasyonlar neticesinde elebaşının da aralarında bulunduğu 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

“Adalete teslim edeceğiz”

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Çok Suç Unsuruna El Koyuldu

Operasyonun detaylarına değinen Bakan Yerlikaya, Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmaların sonucunda Balıkesir ve Bursa’da yapılan operasyonlarda; uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma ve hırsızlık gibi suçları örgütlü bir şekilde işleyen şüphelilerin tespit edildiğini belirtti. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen av tüfekleri, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konulduğunu ifade etti.

Yerlikaya Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Birimleri Tebrik Etti

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma birimlerini tebrik ederek, “Kahraman jandarmamızı ve savcılığımızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Haber: Bülten

Balıkesir’de 2 Organizatör Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu