Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Süleyman Soylu Bandırma’da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Balıkesir heyetiyle birlikte Bandırma Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

Süleyman Soylu Bandırma’da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Balıkesir heyetiyle birlikte Bandırma Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretin sebebi, Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan’ın Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısıydı. Soylu, bu toplantı dolayısıyla Bandırma’ya geldi ve burada vatandaşlarla bir araya geldi. Karadenizliler Derneği’nin davetini geri çevirmeyen Soylu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan ve İl Başkanı Mehmet Aydemir ile birlikte Dernek Başkanı Ömer Özyılmaz’ın misafiri oldu.

Süleyman Soylu Bandırma'Da Vatandaşlarla Buluştu

Soylu, dernek başkanı ve üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada Soylu, Bandırma Karadenizliler Derneği’ndeki hemşehrileri, Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile birlikte çaya davet edildiklerini belirtti. Soylu, dernek başkanı Ömer Özyılmaz ve tüm hemşehrilerine samimi yaklaşımları ve sıcak sohbetleri için teşekkür etti.

 

 

Haber: Bülten

Öztaylan: ‘Yaparsa Cemal Öztaylan Yapar’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu