GündemTürkiye Gündemi

Süleyman Soylu Canlı Yayına Katılım Gösterdi

Süleyman Soylu canlı yayına katılım gösterdi. Gazeteciye kullandığı kelime sosyal medya da gündem oldu.

 

Süleyman Soylu dün akşam HaberTürk ’te  bir canlı yayına katılım gösterdi.  Sunucu Mehmet Akif Ersoy’a  kullandığı kelimeyle sosyal medyanın eline düştü.

 

Backup Of Elif 13

Seçimlere 10 gün kaldı. Seçimin yaklaşmasıyla birlikte bir çok siyasetçi açıklama yapıyor. Fakat İç İşleri Bakanı  Süleyman Soylu ’nun yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Soylu açıklamaların da  Seçimleri ‘darbe’ olarak değerlendirdi. Ayrıca, LGBT ve reklam afişlerine kadar yaptığı açıklamalarla tepkilerin odağı da oldu. Süleyman Soylu dün akşam katıldığı canlı yayında da Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a ‘bir tanem’ diye seslendi.

 

Backup Of Elif 14

Seçime ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Süleyman soylu yayın sırasında Mehmet Akif Ersoy’a ‘’bir tanem’’ diye seslendi. Canlı yayında olduğunu fark eden Soylu durumu toparlamak için hemen ardından ‘’Mehmet Akif Bey’’ diyerek düzeltti.

 

Dün akşam yaşanan bu durumdan sonra Gazeteci Mehmet Akif Ersoy Twitter ‘dan paylaşım yaptı.

 

 

Süleyman Soylu’nun kırdığı pot sosyal medyada tepki topladı. Kullanıcıların bazıları bu söylemlere kızdı bazıları espri malzemesi yaptı.

Ggg 6

F 5

Süleyman Soylu’ nun Yaptığı Bazı Açıklamalar

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun seçim konuşmaları dikkat çekiyor. Son olarak 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini “darbe girişimi” olarak değerlendirdi.

Geride bıraktığımız günlerde emniyet teşkilatı içinde yeni yapılanmaların ortaya çıktığını iletti. Televizyon programlarından birisinde tespit ettiğini iletti. Ayrıca yapı içinde yer aldığı anlaşılan polisler için “gerilla polisler” değerlendirmesini yapmıştı.

Süleyman Soylu, LGBTİ+’ları hedef göstermişti. Yaptığı bu açıklamaların ardından bir reklamdan da rahatsız oldu.  Soylu, “Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum? Bir krem. Diyor ki, ‘Kız kıza yakın olmak kadar doğal’ diyor. Tövbe estağfurullah. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız” dedi.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu