Gündemİlçe Haberleri

Susurluk ve Manyas Kaymakamı 23 Nisan Gösterilerinde

Susurluk ve Manyas Kaymakamı 23 Nisan Gösterilerinde. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Kaymakam Muammer Köken ‘ de hazırlanan 23 Nisan gösterilerinde yer aldı.

 

Susurluk ve Manyas Kaymakamı 23 Nisan Gösterilerinde. Çocuklara armağan edilen bu bayram yurt genelinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Susurluk ve Manyas Kaymakamı Muammer Köken’de çocukların bayramına ortak oldu. Önce Susurluk’ta yapılan programa katılan Köken daha sonra Manyas’ta yapılan gösterileri de yer aldı.

 

Muammer Köken, Susurluk’ta yapılan törende 23 Nisan kapsamında yapılan resim yarışmasının birincilerine ödüllerini verdi. Ödül töreninden sonra duygularını dile getirdi. Köken , ” Çocuklar Ülkemizin farklı yörelerinin renklerini gösterdi. Her bölgenin müzikleri yayınlandı. Çocuklar yörelere özel danslar sergiledi. Bizim için 23 Nisan TBMM’nin kuruluşunun yıl dönümü ve çocuklara hediye edildi. Ramazan Bayramı’ da malum şeker bayramı diye de tabir ediliyor.  Çünkü çocukları sevindirmek için şekerler hediye ediliyor. Bu iki bayramın bir araya gelmesi bizim için ayrıca bir sevinç.” dedi.

 

Kymkm
Susurluk 23 Nisan Gösterisi

 

Ardından Susurluk’ta ki programdan ayrıldı. Manyas’ta yapılan 23 Nisan gösterisinde yer aldı. Manyas’ta ki Kaymakamlık Binasına öğrenci ziyareti gerçekleşti. Köken öğrenciye koltuğunu teslim etti. Kaymakamlık ziyareti sonrası yapılan 23 Nisan gösterilerine yer aldı. Manyas’ ta düzenlenen 23 Nisan yarışmalarını kazanan çocuklara hediyelerini verdi.

 

Dds 2
Kaymakamlık Ziyareti

 

Kym
Manyas 23 Nisan Gösterisi

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu