Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Susurluk’ta Başkan Güney Halkla Buluşmalarını Sürdürüyor

Susurluk’ta Başkan Güney Halkla Buluşmalarını Sürdürüyor

Susurluk BelediyeBaşkanı Nurettin Güney ilçede gerçekleştirdiği ziyaret ve etkinliklere katılımını bu haftada sürdürdü. Belediye’nin “Belediye Burada” adı altında gerçekleşen etkinlik ve hizmet zincirinde ilçenin ihtiyaç duyulan isteklerine çözüm olunuyor.

Yaylabayır Mahallesinde İstekler Yerine Geldi

Susurluk Belediye Başkanı Yaylabayır mahallesi ziyaretinde halkın istediği hizmetleri dinleyen başkan Güney çözüm için çalıştıklarını söyledi.Belediye birimlerinin kendi alanlarında rutin çalışmalarının sürdüğünü MERHABA’ya ifade eden Başkan Güney, “ Farklı zamanlarda Belediye ekiplerinin ayrı ayrı hizmet götürdüğü mahallelere şimdi tüm ekiplerle gelindiğini belirtti. Mahalle halkının isteklerinin yerine getirildiği bildirildi.

 

H6R

Belediye Burada Etkinlikleri Sürüyor

Nurettin GÜNEY, ‘Belediye Burada’  adıyla proje yürüttüklerini açıkladı.  Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürülükleri ile hem; varsa tespit edilen eksiklikler anında giderildiğini, hem de tüm mahalle halkının talep ve şikayetlerini dinlediklerini ifade etti.Susurluk’ta muhtarlar aracılığı ile tespit edilen yaşlıları da unutmadıklarını ve yapılan  ziyaretlerle onları dinlediklerini söyledi.

Susurluk’ta Yaşlılarda Unutulmadı

Ayrıca; Nurettin GÜNEY, muhtar tarafından tespit edilen 65 yaş üstü vatandaşları da evlerinde ziyaret etti. Belediye ekipleri; ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; tamir tadilat işlerinde, park bahçeler bakımında, temizlik işlerinde ve sosyal yardımlaşma konularında yerinde tespit çalışmalarına devam ediyor. Susurluk’ta üreten kadınların da dahil olduğu projede, kadınlar el emeği göz nuru çalışmalarını birbirileriyle paylaşma imkanını da buluyor.

Köylülerle Birlikte Sohbet 

Susurluk için çalışmaya devam edeceklerini ve yeni projelerini anlatan Nurettin GÜNEY’in ziyaretine ilişkin  mahalle halkı Başkan Güney’e teşekkür etti. Köylülerle yemek yiyen ve çay sohbetiyle görüş alışverişinde bulunan Susurluk Belediyesi ekipleride ayrıca kendilerine iletilen sorun veya istekleri çözüme ulaştırmak için çalıştıklarını dile getirdiler.

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu