Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’ta El Emeği Sergisi Açılıyor

Susurluk’ta El Emeği Sergisi açılıyor. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk Aile Destek Merkezi’nin ilk dönem eğitimlerinin tamamlandığını duyurdu. Kurslara düzenli olarak katılan kursiyerlere teşvik amacıyla toplam 108.000,00 TL ödeme yapılacağını iletti.

Susurluk’ta El Emeği Sergisi Açılıyor

Susurlukta El Emegi Sergisi Aciliyor

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ortak çalışma yürüterek Aile Destek Merkezi kursu açtı. Açılan kursun ilk dönem eğitimleri tamamlandı.

Susurlukta El Emegi Sergisi Aciliyor 1

Aile Destek Merkezi ilk dönem;

  • Aşçı Çırağı Eğitimi
  • Dikiş/Nakış Kursu
  • El Sanatları kursu
  • Kur’an-ı Kerim kursları ile eğitim verdi.

Susurlukta El Emegi Sergisi Aciliyor 2

Sergi Oluyor

Aile Destek Merkezi’ne gelen kursiyerlerin ürettiği ürünler sergi oluyor. Kursiyerler kermesin 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde ürettikleri ürünleri sergileyecek. Yapılan ürünleri isteyen vatandaşlarda satın alabiliyor olacak. Yapılacak serginin henüz nerede olacağı belli değil.

Kursiyerlere Destek Verilecek

Muammer Köken, kurslara düzenli olarak katılan kursiyerlere teşvik amacıyla toplam 108.000,00 TL ödeme yapılacağını iletti.

Susurlukta El Emegi Sergisi Aciliyor 3

Kurslar Tekrar Olacak Mı ?

Yeni dönemde de kurslar devam edeceğini ileten Köken,  katılım talepleri alınmaya devam ettiğini iletti. Yeni dönem başlangıcı 12 Haziran 2023 olarak planlanıyor.

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Susurluk Hakkında

Susurluk, Balıkesir’in bir ilçesidir. Ayrıca İlçe merkezinin nüfusu 23.800’dür. Bununla birlikte Susurluk ilçesi Balıkesir iline bağlı bir ilçe olup. Ayrıca ilin kuzey doğusunda yer almaktadır. İlçenin doğusunda Bursa’ın Mustafakemalpaşa ilçesi, kuzeyinde yine Bursa’nın Karacabey ve Balıkesir’in Bandırma ilçeleri, batısında Manyas, güneybatısında Karesi, güney ve güney doğusunda Kepsut ilçesi yer almaktadır. Ayranı ve tostu ile bilinir. 1996’daki trafik kazası ise dünyaca tanınmasına neden olmuştur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu