Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’ta Kadınlar Lavantadan Yeni Bir Hikaye Yazıyor

Susurluk'ta faaliyet gösteren Ömür Üreten Gelişim Atölyeleri üyeleri lavantaları doğal mumlara dönüştürerek kendi markaları "Maryastinyfarm"ı kurdu. Girişimci kadınlar, ürettikleri doğal mumları Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney'e hediye etti.

Susurluk’ta Kadınlar Lavantadan Yeni Bir Hikaye Yazıyor

Susurlukta Kadinlar Lavantadan Yeni Bir Hikaye Yaziyor 1
Susurluk’Ta Kadınlar Lavantadan Yeni Bir Hikaye Yazıyor

Başkan Güney’den Destek

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, üreten kadınların her zaman yanında olduğunu vurguladı. Başkan Güney, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Susurluklu kadınlar inanılmaz girişimci hikayelerine imza atıyorlar. Bizlere de sadece onları desteklemek ve yol göstermek düşüyor. Öğretmenler gününde değerli öğretmenlerimiz için ürettiğimiz lavantalarımızı muma dönüştüren Ömür Üreten Gelişim Atölyeleri üyeleri kendi girişimlerinde bulunarak bugün küçük, yarın büyük olacak işletmelerin “Maryastinyfarm”ı kurdular.

İlk Ürün Başkan Güney’e Hediye

Başkan Güney, kadın girişimcilerin ürettikleri doğal mumu Susurluk halkı adına şahsına hediye etmelerini “ayrı bir incelik” olarak değerlendirdi. Kendilerine teşekkür eden Başkan Güney, Susurluk’ta hayaline ortak oldukları kadınlar, çocuklar ve gençler olduğunu belirterek, şehrin ekonomik ve kültürel gelişmesine destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

“Durmadan Yorulmadan Devam Edeceğiz”

Başkan Güney, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Susurluk’ta hayaline ortak olduğumuz kadınlar, çocuklar, gençler var. Durmadan yorulmadan şehrimizin ekonomik ve kültürel gelişmesine halkımızı desteklemeye devam edeceğiz” diyerek kadın girişimcilerin ve gençlerin başarılarına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Elif Şahin

Başkan Güney Belediye Personellerinin Yeni Yılı Kutladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu