Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’taki Yeni Kültür Merkezinin Montajı Yapılıyor

Susurluk’taki Yeni Kültür Merkezinin Montajı Yapılıyor

 

Susurluk ilçesinde, Kültür Merkezi elektrik ve mekanik yapı iskelet sisteminin montaj işlemleri yapımına başlandı. Ayrıca ilçede çöp konteynerleri çevre ile uyumlu hale getiriliyor.

 

Halkın Hizmetine Sunulacak

Kültür Merkezi Susurluk’un gösteri ve kongrelerde salon ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Ekipler tarafından merkezin iç donanım inşası başladı. Tiyatro, sinema gösterimleri, panel ve toplantılara ev sahipliği yapacak olan çok amaçlı salon, Susurluk’un halkının hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

 

Susurluk 2

 

Susurluk Ulu Önderini andı!

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, ‘’ Kendi söylemiyle; naçiz vücudunun toprak oluşunun, 84. Yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha büyük saygı, minnet ve rahmetle hep beraber anıyoruz.  Atatürk’ün izinden asla çıkılamayacağını bir kez daha hatırlamalı ve onun bizlere armağan ettiği her şeye, sımsıkı sarılmamız gerektiğini yine ve defalarca kez anlamalıyız. Ayrıca; Susurluk Belediyesi; Türkiye’de ilk olarak, Cumhuriyetin 100. Yaşını, tüm yıl boyunca Atatürk ve Cumhuriyet kazanımları etkinlikleriyle Cumhuriyetin yüzü projesiyle kutlayacak. Bu etkinlikler kapsamında ilk film 10 Kasım’da Belediyenin Sosyal Medya hesaplarından yayınlandı. ‘‘Anmak için anlamak, Anlamak için Anlatmak’’ sloganıyla yola çıkan proje ulusal anlamda da dikkat çekecek’ ’dedi.

 

Susurluk 3

 

Çöp Kutuları Kötü Görüntü Vermeyecek

Susurluk İlçesinde Sokak ve caddelerde bulunan çöp konteynırları sentetik çim kafes ile giydirildi. Çöp kutularına yenilik açısından temiz ve estetik görünmesi sağlandı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney konuyla ilgili şunları söyledi, ‘’ Çöp kutuları kötü görüntü vermeyecek! Kimsenin göz zevkini rahatsız etmeyecek!’’

Susurluk’ta Deprem Tatbikatı

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çök-kapan-tutun deprem tatbikatı Susurluk Atatürk Parkı Toplanma alanında örnek olacak şekilde gerçekleştirildi.  Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, toplanan vatandaşlara tatbikatın öneminden ve deprem anında yapılacaklar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Haber: Kamil Akyürek

 

Susurluk 5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu