Özel Haberler

TEK KELİME ‘MUTLULUK’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması sonuçlandı. Yarışma sonrası ödüllerine kavuşan öğrenciler, Çocuk Köyünden kendileri için özel süslenen bisikletleri ile uzaklaştı.

**Çocuk köyü biletleri ile doyasıya eğlence, bisikletler ile sağlıklı pedallara atılan adımlar ve akıllı tabletler ile ödül alan çocuklar dün Çocuk Köyünde büyük bir sevinç yaşadılar. Ödül sahibi olan öğrenciler arasında Faruk Yalaz, engelli dayısının aracından çıkan piller sayesinde kazandığını ifade etti ve düşüncesini ‘Çok mutluyum. Başkanımıza aileme, dayıma teşekkür ederim’ dedi.

**Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur çocuklarla sohbet ederek verdiği ödüller sırasında ehliyetiniz var mı? Diyerek çocuklara takıldı. Çocuklar Başkanın kendileriyle konuşmasından mutlu olurken öğretmen ve ailelerde heyecanlıydı. Okul Müdürleri ve çocuklara teslim edilen ödüllerle heyecan yaşanırken, çevre dostu olmanın ayrıcalığını da  yaşamış oldular.

————————————-

En çok atık pili toplayarak çevreyi korumaya yardımcı olan öğrenciler mutluluklarını MERHABA ile paylaştılar.

Cezmi Atakan: Çok heyecanlandım. Pilleri her yerden topladım. Market market dolaştım kazanabilmek için ve kazandığım için çok mutluyum. Başkanın bize hediye vermesi beni heyecanlandırdı. Benimle konuştu. Çok mutluyum.

Zülal Dirican: Çok mutluyum. Emeğimizin karşılığını aldık diye düşünüyorum. Bekledik ama beklediğimize değdi ödüle kavuştuk.

Elif Ceren Bayraktar: Doğayı koruduğumuz için çok mutluyuz. Kadriye Kemal Gürel İlkokulu öğrencisiyim 3’üncü sınıfa gidiyorum. Çevreyi korumak bizim elimizde korursak sağlıklı bir çevremiz olur.

Elif ve Ertuğrul kardeşler:  Biz Başkana  çok teşekkür etmek istiyoruz. Bizi çok mutlu etti. Kendimizi çok iyi hissediyoruz.

Şeyma-Büşra ve Abdullah Kuru: Kardeşimle birlikte katıldım yarışmaya ve geçen yılda katılmıştım. Yine kazandık. Kazanmak için heryere dolaştık ve pilleri topladık. Çok teşekkür ederiz. Çevre dostu olmak çok güzel bir duygu. Her gittiğimiz yere atık piliniz var mı diye sora sora her yerden topladığımız piller sayesinde tabletimiz oldu.

Emir Işık: Çok güzel ve heyecan verici oldu bugün. Bulduğumuz pilleri topladık çok olmuş kazandık ve bugün topumuz tabletimiz var.

Faruk Yalaz: Çok heyecanlıyım. Ben mutluyum. Özürlü dayım var onun sayesinde kazandım aslında yarışmayı o özürlü aracı kullanıyor. Ben onun pillerini topladım. Çok teşekkür ederim. Birde Başkana teşekkür etmek isterim. Onu çok sevdim. Ehliyetin var mı dedi. Yok dedim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu