Gündem

Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz TİMBİR Başkanı Basa’yı Ağırladı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz TİMBİR Başkanı Basa’yı Ağırladı

Telif Haklari Genel Muduru Yilmaz Timbir Baskani Basayi Agirladi 1

İş Birliği İçin Karşılıklı Görüş Alışverişi

Dr. Basa, şubat ayında yayınlanan kararname ile göreve atanan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, sivil toplum ve İnternet medyası alanında yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Telif Hakları Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olmayı arzuladıklarını belirten Dr. Basa, yeni görevinde Yılmaz’a başarılar diledi. Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz da ziyaretten dolayı Dr. Basa’ya teşekkür etti.

Erkin Yılmaz’ın Deneyimli Kariyeri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın deneyimli bürokratlarından Erkin Yılmaz daha önce de Sinema Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Yılmaz, şubat ayında yayınlanan Kararname ile Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandı.

Turizm Sektöründe Yeni Rekorlar

Öte yandan sektördeki tecrübesiyle, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve ekibi ile paydaşların çalışmaları sayesinde Türkiye, 2023 yılında 54.3 milyar dolar turizm geliri ve 56.7 milyon turist sayısı ile turizmde pandemi öncesi 2019 seviyelerini geride bırakarak yeni rekora ulaştı. Türkiye’nin 2024 hedefi ise 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar turizm geliri olarak açıklandı.

Haber: Bülten

TİMBİR Birinci Yılını Kutluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu