Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

TEMAD Hatay’da İftar Verdi

TEMAD Hatay’da iftar verdi. Balıkesir TEMAD Hatay’da Genel Merkezi tarafından organize edilen sıcak yemek kampanyasına destek verdi.

TEMAD Hatay’da iftar verdi. İl Başkanı Salim Özdem ve TEMAD Bandırma ilçe Başkanı Yavuz Mısırcıda organizasyona katılanlar arasında.

 

Balıkesir’de Destek Oldu

 

TEMAD  Yönetim kurul üyeleri Betül Moralı ve Recep Can ‘da katıldı. Ayrıca İsmail Halat birlikte Hatay Payas’ta Depremzedelere sıcak iftar yemek organizasyonunda bulundular. Konuyla ilgili TEMAD İl Başkanı Salim Özdem, ”Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Merkezi ve Tüm İl/İlçe Başkanlıklarında olduğu gibi Balıkesir İl Yönetimi olarak hepimiz yaralarımızı birlikte saracağız ”dedi.

 

TEMAD Genel Merkezi Talimatıyla Gerçekleşti

 

Organizasyon ,Mart ayı içinde TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen’in talimatıyla gerçekleşti. Yemek programı iki aya yakın sürdü. Ayrıca  zaman içerisinde 3 bin kişiye sıcak yemek organizasyonu yaşama geçti. Nisan ayı içinde ise günde 600 kişiye iki gün süren sıcak yemek verdi. Her iki yemek organizasyonuna TEMAD Balıkesir İl ve Bandırma ilçe Başkanı yönetimi, Bölgede Çadırlarda Yaşayanlarla  birlikte iftar açtı. Ayrıca iftara  Payas Belediye Başkanı  Bekir Altan ‘da geldi.

Sd 1

 

Özdem “Teşekkür Ediyoruz Birlikte Yaraları Sarıyoruz”

 

Öte yandan Kaymakam Kürşat Karaca ilede görüşen TEMAD katkı sunan herkese teşekkür etti. Başkan Özdem, “ Ayrıca sıcak yemek organizasyonu süresince bizleri yalnız bırakmayan ve her konuda destek olan başta  Belediye Destek Hizmetler Müdürü Rukiye Bozkurt ve Belediye Personeline, Çadırkent Sorumlusu İsmail Sağaltıcı ve Çalışan Personeli Merve ve Ayşe Hanıma, Payas İkram Yemekçilik Sahibi M.Nuri Kaya ve Personeline, Gönlü ve Kalbi Güzel İnsanlar İsmet Aymuk ve Ali Kara’ya, Depremzede kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu