GündemTürkiye Gündemi

Tina Sahibini Arıyor

Kayıp Ekonomist Korhan Berzgen aramaları devam ediyor. Ekonomist ile birlikte kayıp olarak aranan köpek Tina geri döndü.

 

Tina Sahibini Arıyor. Balıkesir’in Gönen ilçesinde Ekonomist Korhan Berzeg ile birlikte köpeği Tina da kayıp olarak aranmaktaydı. Ormana gittikten sonra kaybolan Tina, 74 gün sonra kendi başına geri döndü. Tina, jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile birlikte sahibi Berzeg’i arıyor. Sabahın ilk ışıkları ile ekipler ile ormana giden Tina, ekiplere öncülük ediyor.

Tina Sahibini Arıyor

74 gün sonra dönen Tina, sahibini aramada yardımcı oluyor

Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 77. günde de devam ediyor. Berzeg ile ormana giden ve 74 gün sonra geri dönen doberman cinsi köpek Tina ise, bu sabah ekiplerle birlikte ormana gitti. Ekiplere öncülük eden Tina, Armutlu Mahallesi kırsalında ekiplerle birlikte sahibi Korhan Berzeg’i arıyor. Kaybolduktan sonra Armutlu’ya geri dönen Tina’nın jandarma, JASAT timleri, sivil unsurlar ve GÖNDAK ekipleri ile arama kurtarma çalışmalarına katılması kameralarca görüntülenirken, İHA’nın edindiği bilgiye göre, Tina’nın oldukça dinç ve güçlü olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Korhan Berzeg Hakkında

Korhan Berzeg 1940 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) profesör olarak ekonomi üzerine öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD’ye giderek Dünya Bankası’nda görev yapıp emekli oldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in üniversitede hocasıydı.

Tina Sahibini Arıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu